Astalavista

Review: Corsair Obsidian 750D: The enthusiast's choice

Recommended Posts

Αν και τα κουτιά της Corsair τα θεωρώ κορυφαία όσον αφορά την ποιότητα, λειτουργικότητα, χαρακτηριστικά τα θεωρώ ότι χειρότερο υπάρχει στο θέμα της εμφάνισης. Είναι απλά κουτιά.

Προσωπικά γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά και πάλι...

Γιώργο ωραίος ρέι...

Jason, ωραίες και οι φωτόζ.

Link to comment
Share on other sites

Για τα λεφτά του θα έλεγα ότι είναι κάτι παραπάνω από τέλειο, άλλωστε η corsair μας έχει συνηθίσει στην ποιότητα και μας κάνει κάθε φορα να ερωτευόμαστε οποιο νέο case βγάζει !

Έναν έλεγχο που του έριξα πριν και κατά την διάρκεια της φωτογράφισης μου έκανε εντύπωση το σημείο που βάλαν τις θέσεις για τους ssd και το ποσο εύκολα μπορούν να βγούν η να μπούν,το ίδιο ισχύει και για hdd bay που με μια βίδα αφαιρούνται,πρακτική αλλα και εξίσου εντυπωσιακή η σήτα στο πάνω μέρος του κουτιού η οποία με το το μαγνήτη που έχει περιμετρικά της κολλάει πάνω στο case, θα το έλεγα αρκετά ελαφρί και όμορφο για μένα,αν είχα ανάγκη από κουτί αυτή την στιγμή θα ήταν μονόδρομος το 750D λόγο χώρου και πρακτικότητας,αξίζουν συχαρητήρια πιστεύω στην εταιρία για την όμορφη κουτάρα της!

Link to comment
Share on other sites

To case ειναι πραγματικά κόσμημα, χαιρεσαι να του βαζεις μέσα hardware, εχω το 800D σχεδον απο τοτε που βγήκε και ειναι ίσως η καλύτερη αγορά που εχω κανει ever :T:

Οσο για σένα Asta απλά άψογη παρουσίαση, απο αυτές που σε συντροφεύουν ευχάριστα στο διάβασμα της...εύγε έχεις πάρει φόρα και δεν σταματάς λεμε :D

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραίο παιδιά,εγώ πάλι δεν το θεωρώ ιδιαίτερα ακριβό όχι μόνο για αυτά που προσφέρει,αλλά για το τι κυκλοφορεί στην αγορά.Περιμένω το επόμενο κουτί που θα περάσει από review να είναι το NZXT Phantom 630(ο δικός μου έρωτας).

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο πράγμα που με ξενερώνει είναι ότι οι δίσκοι δεν βγαίνουν από μπροστά όπως στο 800d αλλά κατ άλλα το κουτί τα σπάει..γενικά η corsair προσέχει πολύ τα κουτάκια της!

Μπράβο και για το review

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now