katsu

Ετήσια expansion από δω και πέρα στο WoW

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ετήσια expansion από δω και πέρα στο WoW]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/rpg3.png[/NEWS_IMG]Πρόσφατα ανακοινώθηκε το νέο expansion του WoW. Η Blizzard δεν θα σταματήσει εδώ.

"Καταλάβαμε ότι τα expansion είναι αυτά που φέρνουν τους παίχτες πίσω στο Wold of Warcraft" εξηγεί ο designer Greg Street σε συζήτηση με το Digital Spy. Αναφέρει ότι "πολύ καλά" patch, όπως το Siege of Orgrimmar του Σεπτεμβρίου που είχε μεγάλη επιτυχία, βοηθά την εταιρία να κρατήσει τους παίχτες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν καταφέρνει όμως να ωθήσει τους παλιούς subscribers να επιστρέψουν πίσω στο παιχνίδι. "Θέλουμε να φτάσουμε σε μία κατάσταση όπου θα μπορούμε να κυκλοφορούμε expansion πιο γρήγορα. Ένα το χρόνο πιστεύω θα ήταν πολύ καλό. Θεωρώ ότι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για τους νέους παίχτες είναι να δημιουργούμε διαρκώς νέο υλικό με τακτικά updates." Όπως δήλωσε και στη συνέχεια ο CEO Mike Morhaime, θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν μια λιγότερο γραμμική πορεία στην ανάπτυξη των expansion. Αυτό σημαίνει ότι καθώς το νέο Warlords of Dreanor έχει ανακοινωθεί και είναι ήδη στα σκαριά, η ομάδα ήδη προετοιμάζεται για το επόμενο expansion στη σειρά.

[img_ALT=Ετήσια expansion από δω και πέρα στο WoW]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture10634.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Πόσες storylines υπάρχουν πια... Πρώτα η Burning Crusade, μετά οι βλακείες στη Wrath, μετά ο Deathwing, τώρα οι Pandaren και ακολουθεί ο Draenor, άντε κανένα Emerald Dream και ο Sargeras, και ίσως το παρελθόν του Azeroth ή και τίποτα σχετικό με το πρόβλημα που προσπαθούσε να αντιμετωπίσει ο Malygos.

Στο τέλος δε θα ξέρουν τι να προσθέσουν μ' αυτό το ρυθμό.

Link to comment
Share on other sites

"βλακείες στη Wrath"

???

Το βασικό story του Warcraft 3 ήταν ο Arthas και το θεωρείς βλακεία?

Το θεωρώ βλακεία γιατί πριν και μετά το ICC, το τράβηξαν απ' τα μαλλιά το story.

Link to comment
Share on other sites

back to the dark portal!!!!!!!!

οσον αφορα τωρα τα story lines το warcraft εχει απειρα....

κατ'εμε βλακεια καναν με τα draenei ντε και καλα να τα βαλουν στο game επειδη ειχα ετοιμα τα graphic's απο το starcraft.

Link to comment
Share on other sites

Οι κανονικοί draenei δεν είχαν καμμία σχέση όμως με τους broken, τους lost και τους Protoss στο τέλος, και draenei, δλδ broken, υπήρχαν στον Swamp of Sorrows και τις Blasted Lands από το vanilla.

Edited by Zangeki
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now