Duder

Thermalright Ultra 120...3 κιλών...

Recommended Posts

[wrapleft]http://img255.imageshack.us/img255/6079/thermalrightlogotb9.jpg[/wrapleft]Η Thermalright είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας για τις ποιοτικές ψύκτρες που κατασκευάζει. Μία από αυτές που σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία ήταν η Ultra 120. Στην επιτυχία αυτής στηρίχτηκε στη συνέχεια ο διάδοχός της, η Ultra 120 Extreme, με έξι αντί τεσσάρων heatpipes έναντι του προκατόχου της. Στη συνέχεια, περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της TRUE η Thermalright κυκλοφόρησε την True Black 120, μία...μελαχρινή έκδοση της TRUE.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά;

Σύμφωνα με μία είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η Thermalright σκοπεύει να κυκλοφορήσει σε ένα μήνα περίπου την τέταρτη έκδοση της συγκεκριμένης ψύκτρας - αυτή τη φορά κατασκευασμένη από καθαρό χαλκό! Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση αυτή η 4η έκδοση θα ζυγίζει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, περί τα 3 χιλιόγραμμα!!!

Η limited edition θα παραχθεί μόνο 3000 φορές και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων (και ενδεχομένως πάνω στη CPU σας...) τον επόμενο μήνα με τιμή που θα κυμαίνεται στα $99.

thermalrightu120ecooperaw2.jpg

Η...βαρέων βαρών Thermalright Copper U120E

Link to comment
Share on other sites

3kg z0mGGGGGGGGG...............:)...

τι λε ρε...θα θελει κανα γερανο να μπει πανω στη mobo...αληθεια πως θα την κραταει ? θα εχουν και πιαστρακια ? να πιανεται απο το κουτι ?

Θα ηθελα να δω να σπανε mobo...θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...

Παντος ειναι ΚΟΥΚΛΑ και θα τα σπαει...απο επιδοσεις...:kiss:...

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι απαραιτητο οτι θα τα σπαει σε επιδοσεις , εχουμε πολλες περιπτωσεις οπου φουλ χαλκινες ψυκτρες ηταν μολις ενα βαθμο καλυτερες απο τις ταπεινες αλουμινιενες αδερφες τους.

Link to comment
Share on other sites

Παναγίδια βόδια! (που λέει και ο thresh :P)

Θα σου κάνουν δώρο και stand για να κρατιέται?

/me like it

πράγματι παναγίδια βόδια και ο Χριστός και Απόστολος Γκλέτσος ταυτόχρονα!

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα καλως σας βρηκα!εχω να κανω και μια παρατηρηση!η 1900γρ υποστηριζει και τις νεες μητρικες LGA-1366..!Η true black παντως ειναι 800γρ και παλι μου φαινεται βαρια για την μητρικη μου..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now