MetallicGR

HWBOX Hellas O/C Team στο ANT1 Next Player

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HWBOX Hellas O/C Team στο ANT1 Next Player]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/oc2.png[/NEWS_IMG] Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι Phil και Firekiller στην εκπομπή του ANT1 WebTV "Next Player".

Η εκπομπή "Next Player" φιλοξένησε τους Phil & Firekiller της Hwbox Hellas O/C Team όπου έκαναν επίδειξη 3D Benchmarking με χρήση υγρού αζώτου (LN2). Στην Ελλάδα βλέπουμε σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που ασχολείται με το Overclocking ελληνιστί, Υπερχρονισμός, δηλαδή την αύξηση της συχνότητας των υποσυστημάτων του υπολογιστή (Επεξεργαστής - Κάρτα γραφικών - Μνήμη) προς αύξηση επιδόσεων.

Μιας και ο τρόπος υπερχρονισμού έχει απλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια με λύσεις όπως "one click overclocking" που προσφέρουν γρήγορη αύξηση των επιδόσεων τόσο για CPU overclocking όσο και για GPU overclocking, το "fan club" αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς, με όλο και περισσότερους να δοκιμάζουν τον κόσμο της "δωρεάν αύξησης επιδόσεων". Γυρνώντας ξανά στην εμφάνιση των δύο προαναφερθέντων, Ελλήνων overclockers (phil + Firekiller), χρησιμοποίησαν τον Intel Core i7 4770K (με κάνιστρο), την μητρική ASUS Maximus VI Extreme και την ASUS GTX 780 DirectCU II κάρτα γραφικών (με κάνιστρο). Η ψύξη πραγματοποιήθηκε από υγρό άζωτο σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -196 βαθμούς.

Link to comment
Share on other sites

Τρεις Έλληνες,ένας Αργεντίνος κι ένας Ιταλός... και λέω από μέσα μου όπα ανέκδοτο θα πει...

Πέρα από την πλάκα πολλά μπράβο παίδες!!!

LOL ρε Αντωνη :D

Link to comment
Share on other sites

:hehe: :hehe: [MENTION=132]crustytheclown[/MENTION]

[MENTION=26]phil[/MENTION] γράφεις στην κάμερα! :T: [MENTION=1012]FireKiller[/MENTION] όταν μεγαλώσεις με αυτό το στυλ θα γίνει προφέσορας! :T::P

Άσε που θέλεις κούρεμα!

Link to comment
Share on other sites

5700 μονο στο extreme ρε παιδια ? Δεν κατεβασατε τον Τιτανα να τα σμπαραλιάσει ολα ?

Πολλά, πολλά συγχαρητήρια!

Πώς καταφέρνεις να χώνεις την Titan παντού ιζ μπιγιόντ μι :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now