Hp2

Η Akasa παρουσιάζει το Tesla H NUC!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Akasa παρουσιάζει το Tesla H NUC!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general3.png[/NEWS_IMG]Η Akasa παρουσίασε το Tesla H, ένα πλήρως αλουμινένιο κουτί χωρίς ανεμιστήρα για δεύτερης γενιάς NUC της Intel, βασισμένο στον Core Haswell επεξεργαστή της.

Με διαστάσεις 240 x 150 x 48 mm κατατάσσεται ανάμεσα στα παραδοσιακά NUCs και στα λεπτής γραμμής mini-ITX κουτιά, αλλά χρησιμοποιεί αυτό τον όγκο παραγωγικά, με την προσθήκη όχι ενός, αλλά δύο θέσεων δίσκων 2,5 ιντσών. Η πρώτη εκμεταλλεύεται τη SATA 6 Gb/s θύρα της D54250WYK μητρικής, ενώ η άλλη απαιτεί το συμπεριλαμβανόμενο mSATA του SATA προσαρμογέα. Το κουτί αυτό είναι συμβατό με τις D54250WYB και D34010WYB μητρικές της Intel .

Επιπροσθέτως, το κουτί διαθέτει ραβδώσεις κατά μήκος του σώματός του που επιτρέπουν να δρα ως παθητική ψύκτρα για τον Core Haswell επεξεργαστή και το PCH. Εκτός από τις δύο θέσεις δίσκων 2,5 ιντσών, το Tesla H προσφέρει δύο μπροστινές θύρες USB 3.0, HDA υποδοχές ήχου, δέκτη υπερύθρων USB, τρεις τρύπες για κεραίες WLAN/Bluetooth, υποδοχή κλειδαριάς Kensington και VESA βάσεις τοίχου. Η Akasa δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή ή τη διαθεσιμότητα του εν λόγω κουτιού.

[img_ALT=Η Akasa παρουσιάζει το Tesla H NUC!]

http://www.hwbox.gr/members/4851-albums128-picture19158.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Η Akasa παρουσιάζει το Tesla H NUC!]http://www.hwbox.gr/members/4851-albums128-picture19159.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Η Akasa παρουσιάζει το Tesla H NUC!]http://www.hwbox.gr/members/4851-albums128-picture19160.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now