katsu

Αρχεία καταδεικνύουν την ανάπτυξη του Fallout 4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αρχεία καταδεικνύουν την ανάπτυξη του Fallout 4]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/rpg3.png[/NEWS_IMG]Ετοιμαστείτε για άλλη μια περιπέτεια σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.

Μετά την αποκάλυψη ότι το teaser site ήταν τελικά απάτη, νέα στοιχεία έρχονται για να αναπτερώσουν τις ελπίδες των fans για ένα νέο instalment στην επιτυχημένη σειρά RPG, Fallout. Σύμφωνα με αρχεία που στάλθηκαν στην Kotaku από κάποιο μέλος, το Fallout 4 είναι γεγονός και θα διαδραματίζεται στη Βοστόνη. Το site επιβεβαιώνει ότι τα στοιχεία αυτά είναι πέρα για πέρα αληθινά αν και πουθενά δεν αναφέρεται ο τίτλος Fallout. Αυτό που όμως επιβεβαιώνει την εγκυρότητα είναι η αναφορά των αρχείων στο setting και τις περιοχές του Fallout καθώς και το όνομα του casting director, ο οποίος είχε εργαστεί και σε άλλα παιχνίδια της Bethesda όπως τα Dishonored και Skyrim.

Τι ήταν όμως γραμμένο σ' αυτά;Λίγο από το σενάριο και περιγραφές χαρακτήρων, αλλά και όπως αναφέραμε, οικείες περιοχές από τον κόσμο του Fallout. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανώνυμη πηγή, το παιχνίδι θα μας καλωσορίζει με τη γνωστή φράση "War. War never changes." Αυτή τη φορά όμως ο αφηγητής δεν θα είναι ο Ron Perlman, αλλά η φωνή του δικού μας χαρακτήρα, ενώ βάσει τα κείμενα, η εταιρία αναζητά όχι μόνο ανδρική αλλά και γυναικεία φωνή για τον πρωταγωνιστή. Οι περιοχές περιλαμβάνουν το Commonwealth, δηλαδή την Μασαχουσέτη στον κόσμο του Fallout, καθώς και το Institute, το αντίστοιχο του MIT. Ανάμεσα στους χαρακτήρες που αναφέρονται, βρίσκεται o Travis Miles ένα ραδιοφωνικός DJ, ένας μηχανικός ονόματι Sturges και ένας άντρας ο Preston Garvey. Προς το παρόν η ίδια η Bethesda δεν έχει δώσει τα φώτα της σε αυτή την υπόθεση.

[img_ALT=Αρχεία καταδεικνύουν την ανάπτυξη του Fallout 4]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture19314.png[/img_ALT]

[img_ALT=Αρχεία καταδεικνύουν την ανάπτυξη του Fallout 4]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture19313.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now