MetallicGR

Audio-Technica ATH-ANC70 Noise cancelling headphones

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Audio-Technica ATH-ANC70 Noise cancelling headphones]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general4.png[/NEWS_IMG] Για να ακούτε μόνο ότι σας συμφέρει!

Τα νέα noise cancelling ακουστικά της Audio-Technica, ATH-ANC70 QuietPoint είναι η τελευταία προσθήκη στην βραβευμένη σειρά QuietPoint με noise cancellation που αγγίζει το 90%, ενώ στο σώμα περιλαμβάνονται τόσο μικρόφωνο και ρυθμιστικό έντασης, όσο και πλήκτρο για απάντηση κλήσεων. Το ποιοτικό μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας βρίσκεται κρυμμένο στα earcups. Πατώντας το "Audio-Technica Logo" ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τα track που παίζουν στον media player, για διακριτικότητα. Τα earcups, προσφέρουν μεγάλη άνεση κατά την χρήση και δεν θα κουράσουν από την πολύωρη εφαρμογή.

Οι ενσωματωμένοι 40mm drivers παρέχουν ομοιόμορφο, ποιοτικό ήχο, με γεμάτο μπάσο και αποτρέπουν κάθε λογής παραμόρφωση από την υψηλή ένταση. Το headset συνοδεύεται από μπαταρία AAA για χρήση έως και 40 ώρες, ενώ η προτεινόμενη τιμή του ανέρχεται στα 199.95$ στην αμερικανική αγορά.

[img_ALT=Audio-Technica ATH-ANC70 Noise cancelling headphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums277-picture19606.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now