MetallicGR

Πόσο κινδυνεύουν οι gamers από hackers;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πόσο κινδυνεύουν οι gamers από hackers;]http://www.hwbox.gr/images/news_images/internet.jpg[/NEWS_IMG] Έρευνα της Kaspersky Lab προειδοποιεί τους gamers.

Εταιρεία προστασίας μέσω διαδικτύου ενημερώνει πως οι gamers είναι ο πρωταρχικός στόχος των hackers. Σύμφωνα με αποτελέσματα της Kaspersky Lab, συνολικά 34 χιλιάδες gamers κινδυνεύουν σε καθημερινή βάση από hackers, με σύνολο που φτάνει τα 11.7 εκατομμύρια για ολόκληρο το 2013. Μάλιστα, τα malwares που καταμετρήθηκαν φτάνουν τα 4.6 εκατομμύρια για το έτος που διανύουμε. Η Ισπανία, η Πολωνία και η Ιταλία είναι οι πρώτες σε επιθέσεις από ευρωπαϊκές χώρες. Η Kaspersky Lab προειδοποιεί τους χρήστες να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους με σύνεση, να αλλάζουν συχνά τους απαραιτήτως "δυνατούς" κωδικούς τους και να κρατάνε τα ηλεκτρονικά τους συστήματα υγιή από ιούς ή άλλο κακόβουλο λογισμικό.

[img_ALT=Πόσο κινδυνεύουν οι gamers από hackers;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums277-picture19607.jpg[/img_ALT]

Ένας... "hacker" εν ώρα δράσης!

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Ελα σοβαρα τωρα, αν δεν εχουν καναν στοχο καμια μεγαλη clan-guild σε καποιο συγκεκριμενο παιχνιδι, ξεροντας οτι θα παμε εκει, θα κανουμε αυτο , θα παρουμε εκεινα και τελος!

Τι να μας κανουν εμενα και εσενα :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now