MetallicGR

Η VIA μηνύει την ASUS για ζημιά $138m

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η VIA μηνύει την ASUS για ζημιά $138m]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Για υποκλοπή εμπορικών μυστικών!

Η VIA μηνύει την ASUS για κλοπή εμπορικών μυστικών και την μετέπειτα εμπορία τους στην Asmedia (η οποία ελέγχεται από την ASUS). Η εταιρεία δηλώνει πως ο ο υψηλά ιστάμενος Chewei Lin, έφυγε από την VIA το 2007 παίρνοντας μαζί, αρκετούς άλλους εργαζόμενους καθώς και εμπορικά μυστικά σχετικά με την τεχνολογία USB της VIA. Η VIA δηλώνει επίσης: "Το πρώην στέλεχος που έφυγε από την εταιρεία το 2007 για την Asmedia, πήρε μαζί του αρκετά μυστικά της εταιρείας σχετικά με τους USB 3.0 controllers, τις USB θύρες που χρησιμοποιούνται ευρέως στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πριν από αυτό, η Asmedia δεν είχε τις κατάλληλες γνώσεις για την παραγωγή USB 3.0 chips, τις οποίες απέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα (1 έτος)". Τέλος, η VIA είναι αρκετά εύκολο να πάρει μέρος των χρημάτων καθώς το δίκιο βρίσκεται με το μέρος της.

[img_ALT=Η VIA μηνύει την ASUS για ζημιά $138m]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums277-picture19616.jpg[/img_ALT]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Η ASUS που εχω εχει χαλια usb3 drivers για windows 7

Συγκεκριμενα αν τους βαλεις κανουν corrupt τα δεδομενα και δεν βγαινουν με τιποτα

αν δεν τους βαλεις δεν κανουν corrupt τα δεδομενα αλλα εχεις ταχυτητα usb2

Η VIA για μενα ηταν πολλες φορες μαπα (απο το K133a chipset Bug - https://groups.google.com/forum/#!search/Lukas$20Klamm$20A7V$20K133a$20-$20VIA$20Bug -)

Και γενικως παντα με asus ειχα θεματα...Γκαντεμια να το πω; Δεν ξερω. Οτι μητρικη asus και να ειχα ολο καποιο θεμα παρουσιαζε μικρο η μεγαλο ( Corrupted data, δεν δουλευαν σωστα με τα software Οι sensors, ασυμβατες πολλες μνημες, δεν δουλευαν Ide δισκοι....)

Οποτε μου φαινεται αστειο που η asus κλεβει την VIA (και οι δυο μαπα ειναι !!!)...Μου φαινεται σαν να κλεβει ο Κατελης τραγουδια του Ταμπακη στο ANNITA Show !!!

Μονο ενας φιλος ειναι ευχαριστημενος απο ASUS Maximus Veridius (πως τη λενε δεν θυμαμαι χαχα) socket 775 που οντως δεν ειχε κανενα θεμα ποτε και δουλευει σαν σκυλι 5 χρονια.

Link to comment
Share on other sites

Ποτε δεν ειχα θεμα με asus και τα asmedia τσιπακια της μια χαρα δουλευαν ολα και τα usb και τα sata.Προφανως ειναι θεμα user η στην χειροτερη καντεμιας.

Μια ud3 που ειχα ειχε διαφορα VIA πανω της.....απλα ηταν αισχρα,καλα οσο για το chip ηχου δεν το συζηταμε πληρης αποτυχια .Πηρε ποδι.......

Link to comment
Share on other sites

Το μεγαλύτερο ποσοστό όσων γκρινιάζουν για αυτά τα πράγματα δεν ξέρουν να κάνουν φορμάτ, βάζουν τον ένα driver πάνω στο άλλο χωρίς restart και τέτοια όμορφα πράγματα, φυσικά υπάρχουν κ περιπτώσεις που δεν φταίει ο χρήστης αλλά σπάνια. εσύ [MENTION=2011]John-X[/MENTION] είσαι μια κατηγορία μόνος σου!

Link to comment
Share on other sites

Α και ξεχασα !

Asus P8Z77-V LX....Σε καποια φαση καηκε η καρτα ηχου, λεω ας βαλω μια pci γιατι βαριεμαι να το ξεμονταρω...και μετα εβλεπε τη ΜΙΣΗ μνημη ενω ταυτοχρονα εβλεπε ολα τα τσιπακια της μνημης ενα ενα ! Επεστραφη και μετα πηρα την αλλη με το θεμα στα USB 3...Δεν εχω ιδεα αν ειναι κατι χαλασμενο επανω της στο θεμα των USB Αλλα σαν usb2 δουλευει και οχι σαν 3 . Γι αυτο εβαλα pci-x usb 3 αναγκαστικά...

Οι αλλες που εχω ειναι gigabyte, κανενα προβλημα

EDIT : Μακακια ειπα. Για την ακριβεια συμβαινει το εξης : Σαν USB3 δουλευει αλλα σε ταχυτητες USB2 ισως ελαφρως παραπανω. Αν ομως μπει το utility που και καλα κανει boost την ταχυτητα του USB3...Κανει corrupt τα δεδομενα...και εκτος αυτου δεν βγαινει με τιποτα και θελουν επανεγκατασταστη τα windows (αν δεν εχει μπει κανενα tool που να κανει trace ολη την εγκατασταση και να ξεριζωνει τα παντα-και δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα πιασει )

Edited by pmakr
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now