Nickzzz

Το Valve Steam Machine είναι εδώ!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Valve Steam Machine είναι εδώ!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general1.png[/NEWS_IMG]Και ρίχνουμε μια ματιά στο εσωτερικό του.

<style type="text/css">p { margin-bottom: 0.08in; }</style> Οι διαχειριστές του γνωστού site iFixit φαίνεται οτι κατάφεραν και απέκτησαν πρόσβαση σε ένα από τα 300 πρωτότυπα Steam Machine και όπως κάνουν σε όλες τις νέες συσκευές, το αποσυναρμολόγησαν.

Στο εσωτερικό του λοιπόν βρίσκουμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Haswell Core i5-4570 που επικοινωνεί με 16GB Crucial Ballistix Sport (PC3 12800) 1600MHz RAM, ενώ για τα γραφικά υπάρχει μία κάρτα Zotac GTX 780. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει το 1TB με σκληρό δίσκο της Seagate στις 5400 RPM.

Το καλό με το νέο Steam Machine είναι οτι καθένας έχει πολύ εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του καθώς χρειάζεται απλά να αφαιρεθεί μία βίδα για να βγει το πάνω καπάκι και να αποκτήσει πρόσβαση στον σκληρό δίσκο. Για την κάρτα γραφικών χρειάζεται απλά να αφαιρεθεί ένα ακόμα πλαστικό κάλυμμα. Η πρόσβαση στην μητρική είναι πιο πολύπλοκη καθώς πρέπει να ακόμα ένα ειδικό πλαστικό κάλυμμα για να φανεί η μητρική που είναι ASRock Mini-ITX (Z87E). Η ψύκτρα του Core i5-4570 είναι η Zalman CNPS 2X ενώ όλα τα εξαρτήματα φαίνεται να είναι κλασσικά retail κομμάτια που μπορεί να αλλάξει όποιος θέλει χωρίς κόπο. Τέλος το τροφοδοτικό είναι το SilverStone 450W 80 Plus Gold.

Το site iFixit βαθμολόγησε το νέο Steam Machine με 9/10 στον τομέα της ευκολίας στην αποσυναρμολόγηση ενώ αναφέρει οτι έχασε ένα πόντο λόγω του ενός πλαστικού καλύμματος που ήταν δύσκολο να αφαιρεθεί και επειδή τα καλώδια θέλουν προσοχή για να μπουν σωστά πίσω στις θέσεις τους.

[img_ALT=Το Valve Steam Machine είναι εδώ!]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture19809.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Το Valve Steam Machine είναι εδώ!]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture19806.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Το Valve Steam Machine είναι εδώ!]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture19807.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Το Valve Steam Machine είναι εδώ!]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums217-picture19808.jpg[/img_ALT]

Edited by Nickzzz
Link to comment
Share on other sites

Τουμπανο 110%! αν του βαλεις και καναν ssd φυγαμε για αλλου!

Κατι που ειδα και μου φανικε περιοργο, εχει πανω του την gtx 780 και εχει psu των 450W, ενω η καρτα συνηστα να εχουμε στο συστημα μας ενα psu των 600W και ανω watt.

Μπορειτε λιγο να μου το εξιγησετε αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Κώστα η κάρτα καταναλώνει 250w όταν δουλεύει 100% τα 600w τα προτείνει για την συνολική κατανάλωση του συστήματος όχι μόνο για την κάρτα, επίσης δεν είναι τούμπανο αυτό το πράγμα :)

Link to comment
Share on other sites

Κώστα η κάρτα καταναλώνει 250w όταν δουλεύει 100% τα 600w τα προτείνει για την συνολική κατανάλωση του συστήματος όχι μόνο για την κάρτα, επίσης δεν είναι τούμπανο αυτό το πράγμα :)

αχα! ωραια!

εεε πως δεν ειναι τουμπανο ρε συ, τι παραπανω να εχει για να παιζει ολα τα games σε maxed out???

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now