bloody.k

οθόνη στα 200-300ε

Recommended Posts

Ψάχνω για αγορά οθόνη για το pc κοντά στα 200-300ε.Η χρήση της θα είναι κυρίως δουλεία γραφείου(διάβασμα,browsing),gaming,λίγο photo editing και ταινίες.Έχω διαβάσει πολλά για την dell u2412m.Σε αυτό το εύρος τιμής αυτή είναι η καλύτερη;Θα προτιμούσα να μην δώσω 300αρικο εκτός αν ειναι κάτι που να αξίζει πολύ.Μιλάμε πάντα για αγορά από ελληνικό μαγαζί.Τώρα για τις ίντσες..θα προτιμούσα να είναι 27αρα αλλά δεν ξέρω πως φαίνεται το 1920χ1080 στις 27" γιατί για 2560χ1440 δεν παίζουν λεφτά.Τι έχετε να πείτε γι αυτό;Τέλος ποιότητα απεικόνισης>ίντσες για μένα,χωρίς να πέσω κάτω από 24" όμως.


Link to comment
Share on other sites

Τότε δεν έχεις επιλογές στα 27.

Η εξίσου κινέζικη Dell που αναφέρεις, είναι πλέον παλιά (2 χρόνων) και έχει πολλά revisions, do your homework γιατί μερικά ήταν αμαρτωλά. Επίσης, αν το "κινεζομάρκα" πάει για την εγγύηση, και της Dell δεν καλύπτει O pixel καταστάσεις - που για εμένα είναι τελείως deal breaker - αλλά αν εσύ είσαι ok με τους όρους της και τα refurbised που δίνει αν την χρησημοποιήσεις, εμένα μου περισσεύει :)

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα μου με αυτες τις οθονες ειναι το ποσο θα κρατησουν και σε περιπτωση που χαλασει κατι αν θα μπορω χωρις να ξαναπληρωσω την οθονη σε μεταφορικα και τελωνειο να την αλλαξω.αν ειμαι ατυχος κι ολας στο τελωνειο ποσο μπορει να πληρωσω;για την dell τωρα ποιο ειναι το καλο revision;

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κακή 2412m? Δεν νομίζω οπότε γιατί να σε απασχολεί το rev? Πάρε κάτι εγγυημένα καλό αν όπως είπες σου χαλάσει χαιρετίσματα! Dell ρε μετά το χάος :)

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ απλό..μπες στο επίσημο site της dell στα forum της και κάνε ένα θέμα ρώτα ποιο είναι το καλύτερο κ ζήτα μετά από τα μαγαζιά εδώ να δεις ποιο έχουν.

Link to comment
Share on other sites

χανει απο αναλυση.ειναι 1920χ1080.με 3 οθονες δυσκολο να παιξω ποτε οποτε δεν με ενδιαφερει και το μικρο bezel.απλα να αναφερω οτι θα εχω 2 οθονες.η πρωτη θα ειναι αυτη που θα παρω και η αλλη η samsung p2350 που εχω ηδη.

Link to comment
Share on other sites

καλη μου φαινεται κ αυτη.σκεφτομαι πολυ τις 27" τωρα.αν αποριψω την αγορα απο το ebay ποια 27αρα προτεινετε στα 1920χ1080;αξιζει κι ολας το 1920χ1080 στις 27" ή δεν λεει καθολου;θελω να μου προτεινετε καποια καλη 27αρα να παω να την δω και απο κοντα σε καποιο μαγαζι αν υπαρχει

Link to comment
Share on other sites

Μην Μ-Η-Ν πάρεις 27" 1080p και γενικά με ανάλυση κάτω από 1440p..για κανένα λόγο..αν θες μεγάλα τετραγωνάκια σαν μωσαϊκό πάρε μια 50άρα tv όχι οθόνη pc!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now