Pstef

Advanced System Care

Recommended Posts

Παιδιά αφου χρησιμοποίησα το παραπάνω πρόγραμμα για να κάνω "Optimize" τον Chrome και γένικα boost το Ιντερνετ(και τα recommended που είχε,ξέρω βλακεία μου αλλά με ψιλό έπισε ένας φίλος που το χρησιμοποιεί τόσο καιρό και έχει δεί διαφορά λέει) ο chrome έγινε αρκετά αργός στο facebook και πολύ λιγο σε κάποια άλλα σίτε οπως eshop.gr!Για τα άλλα δεν με πολύ ενοχλεί γιατί δεν πολύ φαίνεται η αλλάγη! Στο facebook ομώς τρομερή διαφορά(2-4 δεύτερα να ανοίξει και 1-2 να πάω από newsfeed σε close friends πχ) και επειδή το χρείαζομαι για να επικοινωνώ με διάφορους γνωστούς υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτο??(έχω κάνει 2 φορές re-install και reset τον chrome,restore οτι γινόταν απο το ASC,uninstall το ASC,κάτι πραγματάκια μέσα απο τα flags του Chrome ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! δοκίμασα και με incognito tab αλλα πάλι τα ίδια!)!! Δεν ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση(πέρα απο το format) αλλά για καλό και για κακό είπα να κάνω ένα thread εδώ! ευχαριστώ προκαταβολικά!

Edited by Pstef
Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα false sense of security σαβουροπρογράμματα αλλάζουν τις default παραμέτρους ολοκλήρου του υποσυστήματος tcp/ip των Windows και δημιουργούνε incompatibilies σε software άλλα και σε hardware, δοκίμασε να φέρεις πίσω στο Default το tcip/ip με την εξής εντολή σε command line κάνοντας και ένα reboot, netsh int ip reset c:\resetlog.txt

Edited by IntelUser2525
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] Το έχω το CCleaner και έκανα τα πάντα αλλά τίποτα!(με τον Revo Unistaller το έκανα uninstall!Δεν είναι καλός?) [MENTION=2090]IntelUser2525[/MENTION] Μπορώ να πω ότι είδα μια μικρή βελτίωση!

Όπως και να έχει σας ευχαριστώ μόνο που ασχοληθήκατε!

Edited by Pstef
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now