katsu

Τι άλλο θα φέρει το 2014: Diablo 3: Reaper of Souls

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τι άλλο θα φέρει το 2014: Diablo 3: Reaper of Souls]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/rpg2.png[/NEWS_IMG]Η αναμονή τελείωσε.

Με την closed beta να καταφτάνει, μόλις ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου expansion του ARPG της Blizzard, Diablo III. Το νέο υλικό θα είναι διαθέσιμο στις 25 Μαρτίου 2014 σε Windows και Mac σύμφωνα με ανακοίνωση στο Battle.net. Βέβαια, θα υπάρχουν διάφορες "γεύσεις" για να διαλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει. Αρχικά υπάρχει η Digital Standard Edition στα 39.99$ που περιλαμβάνει απλά το expansion. Αν σκοπεύεται να διαθέσετε λίγα περισσότερα χρήματα, υπάρχει και το Digital Deluxe Edition που περιέχει το παιχνίδι, 3 επιπλέον character slots αλλά και in-game περιεχόμενο όπως minions, ένα treasure goblin pet και decals για το StarCraft 2. Οι δύο αυτές εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία στο Battle.net Shop. Τέλος πρόκειται να κυκλοφορήσει και μία ειδική Collector's Edition σε επιλεγμένα καταστήματα που θα προσφέρει τα περιεχόμενα της Digital Deluxe μαζί με ένα mousepad, ένα σκληρόδετο art book και ένα behind the scenes Blu-Ray/DVD set στα 79.99$.

[img_ALT=Τι άλλο θα φέρει το 2014: Diablo 3: Reaper of Souls]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture17878.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now