MetallicGR

Xbox One Χειριστήριο για ένα χέρι

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Xbox One Χειριστήριο για ένα χέρι!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/xbox.png[/NEWS_IMG] Επειδή, όλοι έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι.

Ο σχεδιαστής Ben Heck παρουσίασε το trailer του επόμενου επεισοδίου από το The Ben Heck Show. Σε αυτό πρόκειται να αποκαλύψει τον ανασχεδιασμό του χειριστηρίου του Xbox One, ο οποίος αποσκοπεί στο να μπορούν ακόμη και άτομα χωρίς τη δυνατότητα αξιοποίησης και των δύο χεριών τους να μπορούν να παίξουν με το νέο σύστημα της Microsoft. Το επεισόδιο θα μεταδοθεί αυτή την Παρασκευή.

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

πολυ χρησιμο οχι μονο για αυτους που θελουν να γραφουν μηνυμα με το ενα χερι και με το αλλο να παιζουν xbox one, αλλα και για αυτους που δεν εχουν δευτερο χερι

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Ειδικα το κομματι που θα θελει καποιος να παιζει boss fight και με το αλλο ν απανταει στην κοπελα του "ναι μωρο μου κι εγω σ αγαπαω!Οχι μωρο μου δεν παιζω games εσενα μονο σκεφτομαι αληθεια!

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=2145]Yoshi[/MENTION] & [MENTION=4793]khetzal[/MENTION] αν θέλετε να συνεχίσετε το flaming/trolling μπορείτε να κάνετε με pm's. Σε public συζήτηση η απάντηση σας πάει για delete και οι 2 για ban. Last warning!

Τα παραπάνω έγιναν edit προς το παρόν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now