MetallicGR Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 (edited) [NEWS_IMG=4K Video από το Youtube @ CES 2014]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Κάνοντας χρήση του VP9 codec. Στην φετινή CES 2014, θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το πρώτο 4K streaming demo από την Google, η οποία είναι φυσικά ιδιοκτήτης του Youtube. Η Google φαίνεται πως θα στηρίξει το in-house codec της ονόματι VP9 και προσφέρει έως και 50% μεγαλύτερη συμπίεση από το τωρινό H.264 που μετρά λίγο πολύ μια δεκαετία ζωής! Αναλογικά με το H.265 όμως το VP9 είναι κατά 1% πιο αποδοτικό. Μέχρι στιγμής, 19 κατασκευαστές στηρίζουν την πρόταση του μεγάλου κολοσσού μεταξύ αυτών η ARM, η Intel, η Marvel κ.α. Βέβαια αν και το VP9 θα ενσωματωθεί κάποια στιγμή στη δημοφιλή υπηρεσία βίντεο, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και το H.265 λίγο αργότερα, σύμφωνα με τον Francisco Varela, Γενικό Διευθυντή της partnership πλατφόρμας του YouTube. [img_ALT=4K Video από το Youtube @ CES 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums293-picture20515.jpg][/img_ALT] Διαβάστε περισσότερα εδώ... Edited April 15, 2014 by MetallicGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astalavista Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Δώστε bandwidth στον λαό... Μια adsl δύσκολα ανταποκρίνεται σε 4K stream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 εχεις παραπονα απο τις adsl στην Ελλαδα Gpan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebHunter Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Μόλις μου ήρθε επιτεταγμένη μείωση bandwidth, από 18 Mbps συγχρονίζω στα 12! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astalavista Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 εχεις παραπονα απο τις adsl στην Ελλαδα Gpan? Καλά πάει ανάλογα και με την περιοχή, αλλά ναι έχω λιγουλάκι. Που θα πάει θα πάρουμε όλοι vdsl κάποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasdigo Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 εχεις παραπονα απο τις adsl στην Ελλαδα Gpan? http://replygif.net/i/892.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 12;;; Μια χαρά είσαι. Εγώ πιάνω με το ζόρι 9-10 μετά τις 5-6 το απόγευμα Ευτυχώς το πρωί είμαι στο γραφείο και δεν βλέπω τα χάλια του ίντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Ευτυχώς το πρωί είμαι στο γραφείο και δεν βλέπω τα χάλια του ίντερνετ Λογικό, σου έκοψαν την πρόσβαση στο γραφείο μπας και δουλέψεις καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebHunter Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Νταξ, δεν λέω τίποτα για το γραφείο (100/10 για ελλάδα, σε normal τιμή)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Το σαπιοyoutube αντι να δει να φτιαξει το stream που σφιγγεται και στα 240π βιντεο, μοστραρει και 4Κ! Ουστ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 εγω απο την 24αρα μου πιανω +/-16 αλλα το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι παιζω με γερμανια απο 45 εως 52 ping! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_o/c Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 εγω απο την 24αρα μου πιανω +/-16 αλλα το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι παιζω με γερμανια απο 45 εως 52 ping! Εντυπωσιακό! Link to comment Share on other sites More sharing options...