Hp2

Νέα Steam OS συστήματα από την CYBERPOWERPC!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα Steam OS συστήματα από την CYBERPOWERPC!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general5.png[/NEWS_IMG]Η CyberPower υπόσχεται ότι το σαλόνι σας δεν θα είναι ξανά το ίδιο το 2014, με την παρουσίαση της κομψής Steam Machine σειράς της στην CES.

Υλοποιημένο από το Steam OS της Valve Corporation, το CYBERPOWERPC Steam Machine θα παρέχει πλήρη απόδοση desktop PC σε μια καλαίσθητη εμφάνιση. Το επαναστατικό Steam OS θα σας δώσει πλήρη έλεγχο της Steam βιβλιοθήκης παιχνιδιών σας από το σαλόνι σας. Όλα τα Steam Machine θα τρέχουν την τελευταία έκδοση του Steam OS, ένα Linux-based λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε ειδικά για gaming και άλλες μορφές διασκέδασης. Τα νέα συστήματα θα είναι σε θέση να τρέξουν εκατοντάδες παιχνίδια κάθε στιγμή στον Steam κατάλογο, καθώς και επικείμενους τίτλους από άλλους προγραμματιστές.

Τα συστήματα θα περιλαμβάνουν μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης, ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και WiFi, καθώς και USB 3.0. Ωστόσο, το βασικό χαρακτηριστικό του υλικού θα είναι ο Steam Controller, που διαθέτει δύο κυκλικές, clickable επιφάνειες αφής με οθόνη αφής στη μέση. Καθοδηγούμενος από τους αντίχειρες του παίκτη, ο Steam Controller επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια από τα παραδοσιακά χειριστήρια, γεγονός που τον καθιστά μια καλύτερη εναλλακτική λύση σε σχέση με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο για τον έλεγχο παιχνιδιών όπως στρατηγικής και first-person shooters. Το CYBERPOWERPC Steam Machine θα γίνει διαθέσιμο με πολλές προ-ρυθμισμένες επιλογές σε τιμές από $499 έως $699 με τη δυνατότητα να προσαρμόσετε όλα τα μοντέλα.

[img_ALT=Νέα Steam OS συστήματα από την CYBERPOWERPC!]

http://www.hwbox.gr/members/4851-albums128-picture20687.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Νέα Steam OS συστήματα από την CYBERPOWERPC!]http://www.hwbox.gr/members/4851-albums128-picture20684.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now