Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ένα concept modular PC από την Razer]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/razer.png[/NEWS_IMG] Concept PC από την Razer με την χρήση modules.

Η Razer παρουσίασε το project Christine, ένα concept modular PC χωρίς καλώδια αφού όλες οι συσκευές τοποθετούνται σαν modules σε ένα κεντρικό branch, κάνοντας την αλλαγή hardware παιχνιδάκι. Το εσωτερικό ενός module εκτός από το hardware που στεγάζει, προσθέτει την χρήση αερόψυξης ή υδρόψυξης (με mineral oil) με noise cancelation υλικά, πράγμα που θα βοηθήσει και στο overlcocking των components, σύμφωνα με την Razer. Η εταιρεία επίσης υποστηρίζει την χρήση Quad SLI/Crossfire. Το σύστημα χρησιμοποιεί επίσης μια οθόνη αφής που παρέχει στον χρήστη τις απαραίτητες πληροφορίες για την λειτουργία του.

[img_ALT=Ένα concept modular PC από την Razer]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums294-picture20696.jpg][/img_ALT]

[img_ALT=Ένα concept modular PC από την Razer]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums294-picture20697.jpg][/img_ALT]

[img_ALT=Ένα concept modular PC από την Razer]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums294-picture20698.jpg][/img_ALT]

[img_ALT=Ένα concept modular PC από την Razer]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums294-picture20699.jpg][/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Δλδ θα αγοράζεις hw έτοιμο μέσα στα κουτάκια χωρίς την χαρά να το βλέπεις??? Δεν βελτιώνεις λίγο τα άθλια πλαστικά σου ρε razer? να πάρε ένα corsair κ κάνε το copy paste!

Link to comment
Share on other sites

Θυμάμαι πριν καμιά δεκαριά χρόνια που διάβαζα στα περιοδικά του χώρου, ένας από τους στόχους του -νέεου τότε- PCI Express ήταν το modular pc. Να αγοράζεις τα parts σου σε κουτάκια για εύκολη αναβάθμιση. Η ιδέα δεν είναι καινούρια ούτε καινοτόμα, έχει ακουστεί εδώ και πολλά χρόνια. Να τώρα που το βλέπω να ζωντανεύει.

Μην κοιτάτε εμάς που έχουμε ασχοληθεί λίγο περισσότερο και έχουμε την δυνατότητα να στήνουμε ολόκληρο pc εντός ολίγων λεπτών. Υπάρχουν και άλλοι που δεν θέλουν καν να βάζουν τα χέρια τους. Ο απλός κοσμάκης έχει δείξει ότι θέλει λογικές τύπου Mac. Plug n play χωρίς φανφάρες.

Για μένα δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Go ahead Razer, φτιάξ'το από αύριο κιόλας.

Το πρόβλημα είναι πόσο τελικά θα κοστίζει αυτό το μαραφέτι.

Παρεπιπτώντως, είναι ultra cool η ενσωματωμένη υδρόψυξη.

[video=youtube;1FW78IAfybI]

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς κάτι ram και κάτι άλλα περιοδικά ερχόταν 2-3 κάθε μήνα :hehe: Συμφωνώ απόλυτα! Για αυτό κ πουλάει έτσι η apple, απλά η apple πουλάει κ ποιότητα η razer από το ποντίκι π πήρα κ από ένα keyboard πουλάει φτηνά πλαστικά!

Link to comment
Share on other sites

Eye Candy το σκηνικό.. Μην κολλάτε στα πλαστικά και στις λεπτομέρειες. Είναι όμορφο και χρηστικό για μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών. Όπως είπε και ο Astamanito, οι 8/10 δεν ξέρουν να αλλάξουν vga/ram etc και αυτό το σκηνικό είναι ότι πρέπει για να πειραματιστεί κάποιος που δεν έχει ιδέα ούτε πως ξεβιδώνεται το side panel. Η "noob friendly" προσέγγιση από τις εταιρίες, έχει γίνει της μόδας.. get used to it! Αυτό που θα καθορίσει το μέλλον αυτών των ιδεών, είναι καθαρά και μόνο το θέμα της τιμής.

*Περίμενα ότι η πρώτη που θα παρουσίαζε κάτι τέτοιο θα ήταν η Alienware! :T: στην Razer!

Link to comment
Share on other sites

θυμιζει παλια υλοποιηση της thermaltake εδω:(PR) Thermaltake to Officially Debut the Unique Level 10 Chassis | Hardware Canucks

η οποια ειχε πολλα προβληματα με θερμοκρασιες,installations κλπ κλπ. καλη ιδεα αν ξαχνεις κατι διαφορετικο,αλλα πολυ προβληματικο στην υλοποιηση.ειδικα αν πουλαει δικα της module θα παει πολυ ακριβα το μαλλι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now