Recommended Posts

[NEWS_IMG=Digital Storm Bolt II Steam Machine]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general2.png[/NEWS_IMG] Το νέο Steam Machine της Digital Storm, κρύβει μέσα του ένα πλήρες PC με high end hardware.

Το νέο Steam Machine της Digital Storm έρχεται σε ένα καλαίσθητο κουτί και μέσα του βρίσκουμε τον Core i7 4770K συνοδευόμενο από μια GTX 780 Ti. Ο επεξεργαστής ψύχεται από την κλειστού τύπου υδρόψυξη, Corsair H100i dual fan, ενώ το κουτί παρέχει αρκετούς ανεμιστήρες για την αποτελεσματικότερη ψύξη του high end hardware. Το σύστημα διαθέτει τροφοδοτικό 700 Watt ικανό να τροφοδοτήσει όλο τον εξοπλισμό χωρίς προβλήματα. Το κουτί, είναι αρκετά ευρύχωρο και προσβάσιμο από κάθε χρήστη εάν επιθυμεί κάποια αλλαγή στο εσωτερικό. Η εταιρεία θα ξεκινήσει να διαθέτει το Bolt II Steam Machine από 1500$ με 2500$ ανάλογα με το HW, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το Steam Controller.

[img_ALT=Digital Storm Bolt II Steam Machine]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums294-picture20772.jpg][/img_ALT]

[img_ALT=Digital Storm Bolt II Steam Machine]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums294-picture20770.jpg][/img_ALT]

[img_ALT=Digital Storm Bolt II Steam Machine]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums294-picture20771.jpg][/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Τουμπανάκι.

Είναι ιδέα μου η μήπως το Industry ψάχνει απεγνωσμένα να πουλήσει έτοιμα pc? So far, όλα τα steam machines μου φαίνονται απλά PCs με διαφορετικό form factor.

High end ετοιμα pc...ναι καπως ετσι..γτ τα μουφα τα παιρνουν εταιρειες για γραφεια...Αλλα κανενας τετοιου ειδους...Οποτε ειναι μια τελεια ευκαιρια για να σπρωξει οτι extreme εχει..

Link to comment
Share on other sites

ASRock M8 as a Steam Machine AnandTech | ASRock M8 Barebones Review: My Steam Box

Τουμπανάκι.

Είναι ιδέα μου η μήπως το Industry ψάχνει απεγνωσμένα να πουλήσει έτοιμα pc? So far, όλα τα steam machines μου φαίνονται απλά PCs με διαφορετικό form factor.

Φυσικά και ψάχνει! Έτσι τα laptop πήρανε μερίδιο στην αρχή γιατί ήταν "Πάρε-Φύγε" προϊόν για τους πωλητές αλλά και για τους πελάτες και όχι "Έλα να σου κάνω μια π-ρ-ο-σ-φ-ο-ρ-α PCάκι, να σου κάνουν και άλλες 3-4-5 οι παρακάτω, να σε μπερδεψουμε

και να πάρεις στο τέλος laptop ή να σου σπάσουμε τα νέυρα για να ψάξεις να δεις ποιος λέει ψέμματα ή να ψάχνεις τιμές"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now