katsu

Evolve: Ο νέος τίτλος της Turtle Rock

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Evolve: Ο νέος τίτλος της Turtle Rock]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/action5.png[/NEWS_IMG]Νέο project από την ομάδα που μας έφερε το Left 4 Dead.

Μετά την ανακοίνωση της χρεοκοπίας της THQ, πολλά από τα IP της αγοράστηκαν από άλλες εταιρίες σε δημοπρασίες. Ένα από αυτά ήταν και το Evolve της Turtle Rock Studios, που ήταν υπεύθυνη για τα Left 4 Dead και Left 4 Dead 2. Το εν λόγω παιχνίδι αποκτήθηκε από της 2K Games για 10.8 εκατομμύρια δολάρια. Για τι πρόκειται όμως αυτός ο τίτλος; Όπως και το L4D, έτσι και το Evole θα είναι ένα co-op action παιχνίδι επιβίωσης σχεδιασμένο για 5 άτομα, με την AI να αναλαμβάνει να καλύψει τα κενά. Αυτή τη φορά όμως, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τις ακατάπαυστες ορδές των ζωντανών νεκρών, αλλά μια εξωγήινη απειλή. Το παιχνίδι τοποθετείται στο μέλλον όπου η ανθρωπότητα αποφασίζει να αποικήσει σε ένα πλανήτη με το όνομα Shear. Οι κυνηγοί είναι υπεύθυνοι ώστε να καταστήσουν το νέο πλανήτη κατοικήσιμο, εξολοθρεύοντας την ντόπια πανίδα που εξελίχθηκε ταχύτατα για να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, 4 παίχτες αναλαμβάνουν τους ρόλους των κυνηγών και ένας του τέρατος. "Τεράστιες και γεμάτες με πλούσια βλάστηση περιοχές" θα καλύπτουν το παιχνίδι, ενώ θα χαρακτηρίζεται από "πλούσια άγρια ζωή". Τα άγρια ζώα θα χρησιμεύσουν ως τροφή για τη συντήρηση του εξωγήινου τέρατος, το οποίο θα γίνεται όλο και πιο μεγάλο και τρομαχτικό καθώς τρέφεται. Οι κυνηγοί από την άλλη θα μπορούν να ανιχνεύουν τις πατημασιές του τέρατος και να ακολουθούν "οπτικά ίχνη και ίχνη αύρας". Το κυνήγι σταματά είτε με το θάνατο του τέρατος είτε με την ολοκλήρωση στόχων από τη μεριά του τέρατος. Κάθε κυνηγός έχει 3 ζωές και ανήκει σε μία συγκεκριμένη κλάση: Assault(επίθεση), Medic(ζωή), Support(ασπίδες) και Trapper(περιορισμός), ενώ τα όπλα τους θα διαθέτουν άπειρα πυρομαχικά. Το Evolve αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014 σε PC, Playstation 4 και Xbox One.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/cFLb-j5-eBM?list=PLoAFmgzYW18IzU40riUzmVNY-WrWtsicd" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

[img_ALT=Evolve: Ο νέος τίτλος της Turtle Rock]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture20874.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Evolve: Ο νέος τίτλος της Turtle Rock]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture20873.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Evolve: Ο νέος τίτλος της Turtle Rock]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture20865.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Evolve: Ο νέος τίτλος της Turtle Rock]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture20882.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now