sotosrog

θα τα σήκωσει?θα δημιουργηθεί προβλημα?

Recommended Posts

χαιρετω τους μαγκες του forum.θα ήθελα να ρωτήσω ο αδερφος μου εχει ενα συστημα το οποιο αποτελειτε απο maximus vi hero, i5 4670k, hd 7770, ssd sandisk 64, arctik cooler 13 pro, g skil 1600, 1 dvd, εχει 5 ανεμιστιρες 120 και μια λεντοταινια. ειχε ενα τροφοδοτικο turbo x 550w το οποιο ειχε απομείνει απο το παλιο του συστημα και τον εφαγα να το αλαξει.δεν παιζουνε λεφτα ομως και βρήκα απο εναν φίλο ενα corsair cx 430. το τροφοδοτικο δουλευει μια χαρα και σε στοκ και σε κλοκαρισμα και σε στρες τεστ δεν εχει δημιουργήσει κανενα προβλημα βεβαια για δοκιμη 10 λεπτα οχι παραπανο.θελω να ρωτήσω ειναι ενταξει θα δημιουργηθεί κανενα προβλημα? και αν βαλει ενα πιο μεγαλο θα δει διαφορα σε τιποτα?απο οτι ειδα διαφορες με το τουρβο χ εχει efficiency 65% kai pfc παθητικο ενο το corsair exei efficiency 80% kai pfc ενεργιτικο.επισης εκανα ενα τεστ με το extrem power syply calculator μου εδειξε οτι χρειαζεται 367w και του προτεινε ακριβος αυτο το τροφοδοτικο. το corsair cx 430.θελω να ευχαριστισω ολους για τις απαντήσεις σας και οσους ασχοληθούν μαζι μας.

Link to comment
Share on other sites

τον εφαγα ρε αντονη.αυτος λεει οτι το τουβλο χ ειναι και καλα πιο μεγαλο και δεν εχουν διαφορα στην τιμη ειναι 5 ευρο ακριβότερο μονο το corsair

Link to comment
Share on other sites

Άσε το corsair πάνω εννοείτε πως τα 430w σου αρκούν και εννοείτε ότι είναι καλύτερο αποδοτικότερο ασφαλέστερο και ποιοτικότερο απο οποιοδήποτε no name τροφοδοτικό τύπου turbo-x :)

Link to comment
Share on other sites

αυτο φοβόμουνα ρε μαγκες οτι ειναι μικρο και μην δεν το σηκώσει και καει και παρει και μαζι του και καμια μητρικη . ωστοσο για καμια αμαβαθμιση σε καρτα γραφικον δεν την βλεπει προς το παρον και αυτη δεν νομιζω να εχει πολλες απαιτήσεις.

Edited by sotosrog
Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω παιδες για τις συντομες απαντήσεις σας .υπαρχει κανενας με διαφορετικη αποψη αν το σηκώνει η οχι?αν και ειμαι καλημενος με τις απαντήσεις των παιδιων.και παλι ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now