MetallicGR

AMD Kabini APUs στο AM1 socket!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Kabini APUs στο AM1 socket!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/amd5.png[/NEWS_IMG] Ντεμπούτο για τρεις Kabini based APUs τον Μάρτιο από την AMD με το FS1b socket να "αλλάζει" σε AM1.

Οι A4-5350 και A4-3850 θα είναι τα τετραπύρηνα SKUs που θα έρθουν τον Μάρτιο για την πλατφόρμα με το AM1 socket, το οποίο είναι μετεμψύχωση του FS1b socket. Σύμφωνα με περισσότερες πληροφορίες από το VRZone, οι νέοι APUs θα πλησιάζουν τα 25W TDP με 1/2MB L2 cache και συχνότητες που αγγίζουν το 1.6GHz.

[img_alt=AMD Kabini APUs στο AM1 socket!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums298-picture21207.jpg[/img_alt]

[img_alt=AMD Kabini APUs στο AM1 socket!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums298-picture21206.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι για τα kabini 2 ή όπως θα λέγονται. Αλλά ο κόσμος που πάει σε τέτοια πλατφόρμα δεν αναβαθμίζει.. την κρατάει καιρό και μετά την πετάει.

Link to comment
Share on other sites

Αν έχει σκοπό να την κρατήσει σε μεγάλο βάθος χρόνου στην αγορά και να στήσει όλα τα επόμενα μικρά APUS επάνω της, έχει λόγο να είναι τέτοια η πλατφόρμα.

Εξάλλου σε μια τέτοια πλατφόρμα τα πάντα βρίσκονται επάνω στο APU οπότε η πλατφόρμα ΔΕΝ παλιώνει ....

Βάζεις SATA III και Native USB III επάνω της (southbridge). την κάνεις να έχει συμβατότητα με PCI-E V3.0 άσχετα τι north θα έχει επάνω της η APU του σήμερα, βάζεις HDMI, DP και την ρίχνεις στην αγορά μια για πάντα !

Να βγάλει APU με μεγαλύτερη κατανάλωση για αυτό το socket δεν παίζει ... οπότε το vrm θα παίζει και με τα επόμενα. Μόνο να την ρίξει βγάζοντας APU σε μικρότερη λιθογραφία μπορεί.

Συμπερασματικά , από την μια αυξάνεται το κόστος της αρχικής πλατφόρμας !!! αλλά μηδενίζεται το κόστος σε ενδεχόμενο αναβάθμισης .

Edited by adtakhs
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now