MetallicGR

Τέλος εποχής για την διανομή Pear OS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τέλος εποχής για την διανομή Pear OS]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/linux.png[/NEWS_IMG] Το Pear OS έφτασε στο τέλος της ζωής του μετά από απόφαση της Γαλλικής ομάδας ανάπτυξής του να πουλήσει την "ιδέα" σε μια "άγνωστη" -μέχρι στιγμής- εταιρεία.

Το Pear OS, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μια διανομή Linux η οποία βασίζεται στον πυρήνα του Ubuntu και προσφέρει ένα καλαίσθητο Mac OS-like περιβάλλον, με πολλούς υποστηρικτές ανά τον κόσμο. Η διανομή συνοδευόταν και από δικτυακές υπηρεσίες όπως το Pear Cloud το οποίο θα πάψει να υφίσταται στις 31 Ιανουαρίου 2014, με την ομάδα ανάπτυξης να προτρέπει τους χρήστες να εξασφαλίσουν τα δεδομένα τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του developer & creator David Tavares στο G+, το Pear OS 8 (που ήταν η τελευταία έκδοση) δεν θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα, ενώ επίσης δήλωσε πως το μέλλον της ανάπτυξής του βρίσκεται στα χέρια μια εξίσου γνωστής εταιρείας η οποία θέλει να παραμείνει ανώνυμη προς το παρόν.

[img_alt=Τέλος εποχής για την διανομή Pear OS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums300-picture21363.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Η αιωνια καταρα του Linux Desktop, αντιγραφω τις ιδεες των αλλων, δεν συνεννοουμε, ξαναγραφω τα ιδια 100 φορες σε διαφορετικα projects. Δεν ειναι τυχαιο που δεν εχει καταφερει ακομη να στεριωσει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now