Recommended Posts

[NEWS_IMG=Tt eSPORTS Level 10 M hybrid Gaming Mouse]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/ttesports.png[/NEWS_IMG] Το νέο Level 10 M gaming mouse της Tt eSPORTS βασίζεται σε σχεδίαση τόσο της Thermaltake όσο και της BΜW DesignworksUSA!

Ο σχεδιασμός του νέου Level 10 M gaming mouse ξεφεύγει (σχεδιαστικά) από την καθημερινότητα, ενώ προσφέρει hybrid στοιχεία όπως την ταυτόχρονη υποστήριξη καλωδίου αλλά και wireless module ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Κατασκευάζεται από πλαστικό/αλουμίνιο και σύμφωνα με την Thermaltake, καταφέρνει σχεδόν μηδενικό input lag χάρη στο wireless sensor των 5.8G. Τέλος, διαθέτει αισθητήρα 8200 DPI, 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, 128kb μνήμη για αποθήκευση gaming profiles, light effects και gold plated USB connector. Δείτε περισσότερα στον εδώ.

[img_alt=Tt eSPORTS Level 10 M hybrid Gaming Mouse]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums300-picture21410.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

μπορουσαν αλλα ή δεν προσπαθησαν αρκετα ή το κρατανε για αργοτερα.

Ξεχνιεται το keyboard που ειχε fanάκια για να μην σου ιδρωνουν τα δαχτυλα και καλα? μετα απο λιγες βδομαδες χρησης θα ειχες ρευματικα, αρθριτικα κλπ :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now