MetallicGR

Έτοιμο νέο update για το iOS 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έτοιμο νέο update για το iOS 7]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/apple2.png[/NEWS_IMG] Ώρα για αναβάθμιση!

Όπως επιβεβαίωσε η Apple, η ενημερωμένη έκδοση για το iOS 7 θα είναι διαθέσιμη σύντομα και αναμένεται να διορθώσει τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι κάτοχοι iPhone με την τωρινή του λειτουργικού. Ένα βασικό ζήτημα του iOS 7 είναι και η ξαφνική επανεκκίνηση που κάνει το iPhone, αφού πρώτα εμφανίσει μαύρη ή λευκή οθόνη.

Η Apple έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και σύντομα θα υπάρξει σχετικό fix, το οποίο θα κυκλοφορήσει είτε με την μορφή iOS 7.0.5 update είτε μαζί με την νέα έκδοση του iOS 7.1. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος της beta έκδοσης του νέου λειτουργικού (v7.1), η οποία κυκλοφόρησε στις 20 Ιανουαρίου.

[img_alt=Έτοιμο νέο update για το iOS 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums284-picture20464.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=963]$@39@[/MENTION] και εγώ jb είμαι, και ήταν άκυρο κόλλημα. Μπορούσα να κατεβάσω το notification center, το lock button έπαιζε κανονικά αλλά δεν έπαιρνε το slide - σαν να είχε πάει το input της αφής σε άλλη εφαρμογή -.

Αλλά ήταν το πρώτο κόλλημα ever φάση, δεν γκρινιάζω καθόλου. Και είναι και σε 4άρι που "ιδρώνει" γενικά, με μπόλικα notifications, 2 email accounts με πράμα μέσα... γενικά full ok η 7.0.4 :)

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now