MetallicGR

Logitech X100 Mobile Bluetooth Speaker

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Logitech X100 Mobile Bluetooth Speaker]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/logitech.png[/NEWS_IMG] Το νέο της ηχείο, το φορητό Logitech® X100 παρουσίασε σήμερα η Logitech, συνδυάζοντας την ευχέρεια μεταφοράς και τον κορυφαίο ήχο στην κατηγορία του, ειδικά για τους δραστήριους ανθρώπους.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση του ηχείου τραβάει τα βλέμματα, το ίδιο εντυπωσιακός όμως είναι και ο ήχος που αποδίδει, παρά το μικρό του μέγεθος. Έτσι, όπου κι αν το χρησιμοποιούμε, το X100 μπορεί να ταιριάξει στις ανάγκες μας, καθώς διαθέτει σύνδεση Bluetooth®, μια μπαταρία με διάρκεια ζωής πέντε ώρες, αλλά και ενσωματωμένο μικρόφωνο για συνομιλίες μέσω κινητού τηλεφώνου.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Μιχάλης Δρακάτος, Cluster Sales Manager της Logitech για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, «…σχεδιάσαμε το φορητό ηχείο Logitech X100 ώστε να προσφέρει μια εμπειρία εύκολης και άμεσης χρήσης. Είναι συμπαγές, οπότε μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας, ενώ αναπαράγει την αγαπημένη μας μουσική από οποιαδήποτε συσκευή που διαθέτει Bluetooth, κάτι που το κάνει ιδανικό σύντροφο για το ταξίδι».

To ηχείο Logitech X100 κυκλοφορεί σε πέντε τολμηρά χρώματα που αναδεικνύουν το εντυπωσιακό του στυλ, όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το γκρι, το κόκκινο και το πράσινο. Επίσης, ένα πρακτικό καλώδιο micro-USB κάνει πανεύκολη τη φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας ιόντων λιθίου, οπότε είναι πάντα έτοιμο να μας συνοδεύσει στην επόμενη εξόρμησή μας. To φορητό ηχείο Logitech X100 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα ?49,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site Logitech.com.

[img_alt=Logitech X100 Mobile Bluetooth Speaker]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums300-picture21544.jpg[/img_alt]

[img_alt=Logitech X100 Mobile Bluetooth Speaker]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums300-picture21545.jpg[/img_alt]

Logitech Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now