MetallicGR

Σε περισσότερα games η Unreal Engine 4 μέχρι το 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε περισσότερα games η Unreal Engine 4 μέχρι το 2015]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/action3.png[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με την Epic Games, μέχρι το 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσουν πολλά νέα IPs που θα χρησιμοποιούν την Unreal Engine 4.

Μάλιστα ο επικεφαλής της Unreal Engine Europe Mike Gamble, τόνισε –-μεταξύ άλλων- ότι «μέχρι το τέλος του 2014 θα αποκαλυφθούν πολλά Unreal Engine 4 games. Όταν θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις, τότε θα δείτε ότι είμαστε και πάλι παντού». Στη συνέχεια, το στέλεχος της Epic σημείωσε ότι αυτή τη περίοδο βρίσκονται αρκετοί τίτλοι υπό ανάπτυξη, με την κυκλοφορία τους να αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Να σημειωθεί, ότι για την ώρα είναι λίγα τα στούντιο που θα χρησιμοποιήσουν την εν λόγω τεχνολογία στις παραγωγές τους. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι αναμένουμε και το Fortnite της Epic, το οποίο θα είναι το πρώτο παιχνίδι της εταιρείας που θα εκμεταλλεύεται την Unreal Engine 4 και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC, μιας και καμία last-gen κονσόλα δεν μπορεί να "τρέξει" την εν λόγω μηχανή γραφικών.

[img_alt=Σε περισσότερα games η Unreal Engine 4 μέχρι το 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums304-picture21587.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now