MetallicGR

Πληροφορίες για την ανάπτυξη του PES 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πληροφορίες για την ανάπτυξη του PES 2015]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/sports2.png[/NEWS_IMG] Όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα η Konami, η ανάπτυξη του επερχόμενου Pro Evolution Soccer 2015 γίνεται σε συνεργασία με ένα νέο στούντιο της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, ο Shinji Hirano δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο MCV ότι η ιαπωνική εταιρεία γνωρίζει τι ακριβώς έχει πάει στραβά και ο επόμενος τίτλος θα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές. Μάλιστα τόνισε πως «Το 2014 είναι μια μεταβατική χρονιά για το franchise, έτσι αναμένουμε μεγάλα πράγματα».

Το στέλεχος της Konami σημείωσε επίσης, ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ανάπτυξη του τίτλου. Σημειώνεται, τέλος, ότι η παραπάνω είδηση ακολουθεί την επιβεβαίωση της Konami ότι το PES 2015 θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, χωρίς όμως να έχει γίνει λόγος ακόμα για το Xbox One.

[img_alt=Πληροφορίες για την ανάπτυξη του PES 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums304-picture21623.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να βάλουνε μυαλό γιατί το δυνατό σημείο του ήταν το gameplay και κατάντησε να είναι τρισχειρότερο από το fifa...

Ρε παιδιά το έκαναν πολύ δύσκολο το Pro. Το '14 είναι απάλευτο πια...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now