MetallicGR

Ενδεχόμενο αλλαγής ονόματος του Watch Dogs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ενδεχόμενο αλλαγής ονόματος του Watch Dogs]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/adventure4.png[/NEWS_IMG] Η Ubisoft εγκατέλειψε το εμπορικό σήμα του Watch Dogs, το οποίο και διατηρούσε από τον Οκτώβριο του 2012.

Η γαλλική εταιρεία κατέθεσε την αίτηση για εγκατάλειψη του σήματος στο Patent and Trademark Office των Ηνωμένων Πολιτειών την 1η Φεβρουαρίου. Η ακύρωση του παιχνιδιού είναι μάλλον απίθανη, ωστόσο η μοναδική λογική εξήγηση οδηγεί τη σκέψη μας σε περίπτωση αλλαγής του τελικού ονόματος στον επερχόμενο τίτλο δράσης.

Από την άλλη μεριά, το όλο θέμα μπορεί να αποτελεί ένα απλό σφάλμα (που κάποιος μάλλον θα πληρώσει ακριβά). Όπως και να 'χει, η Ubisoft θα πρέπει να πάρει θέση άμεσα.

UPDATE 04/02/14 02:10

Όπως φαίνεται, η όλη διαδικασία έχει ξεκινήσει από άνθρωπο που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη Ubisoft. Όπως φαίνεται από άρθρο του Kotaku, το θέμα έχει προκύψει από κάποιον που θέλησε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις. Ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής εταιρείας δεν υπέγραψε (όπως απαιτούταν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία) ποτέ, οπότε δεν αλλάζει κάτι και εκπρόσωποί της διαβεβαίωσαν ότι εργάζονται με τις αρμόδιες Αρχές για να επαναφέρουν σε ισχύ το trademark Watch Dogs.

[img_alt=Ενδεχόμενο αλλαγής ονόματος του Watch Dogs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums304-picture21658.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now