Astalavista

nVidia GTX 780 Ti Review: GK 110 at its best

Recommended Posts

Ευχαριστούμε για το review! Οτιδήποτε μας προσφέρετε το οποίο διαβάζουμε από την καρεκλάρα μας χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας είναι ευπρόσδεκτο και είμαστε ευγνώμονες. Μια παρατήρηση μόνο: Οι συγκρινόμενς κάρτες δεν είναι "άσχετες" μεταξύ τους; Ή κάπου έχασα το σκεπτικό πίσω από μια τέτοια κίνηση;

Link to comment
Share on other sites

Μια παρατήρηση μόνο: Οι συγκρινόμενς κάρτες δεν είναι "άσχετες" μεταξύ τους; Ή κάπου έχασα το σκεπτικό πίσω από μια τέτοια κίνηση;

Όλες οι κάρτες οι οποίες μετρούνται @ 1080p θα εμφανίζονται στα γραφήματα, μιας και τα settings είναι ίδια και μπορεί να γίνει άμεση αντιπαραβολή.

Το σκεπτικό δεν είναι να συγκριθούν μεταξύ τους (δεν υπάρχει δίλλημα μεταξύ R9 270X και GTX 780 Ti πχ), αλλά να υπάρχει μια κοινή βάση δεδομένων για όλες τις κάρτες στην δημοφιλέστερη ανάλυση. Από κει και πέρα, αφήνω την ερμήνευση των αποτελεσμάτων στον καθένα: πόση ποσοστιαία διαφορά υπάρχει σε απόδοση σε σχέση αναλογικά με το κόστος της κάθε κάρτας - με άλλα λόγια πόσο μια κάρτα αξίζει τα παραπάνω χρήματά της σε σχέση με το performance που προσφέρει.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το chip δεν το πολυζηλεύω - και με την απλή θα ήμουν ok. Αλλά damn παίζει να είναι το καλύτερο reference design σε κάρτα ever. Οι λίγες GTX770 που το έχουν, ακόμα είναι ακριβότερες από τις aftermarket :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now