George_o/c

Βασικός κανόνας για όλα τα 2D Benchmarks

Recommended Posts

Πριν ανεβάσουμε score στο hwbot πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να μην μας το κατεβάσουν.

Όταν επρόκειτο για 2D benchmark, δηλαδή κάποιο CPU benchmark, για να είμαστε σίγουροι ότι το screenshot είναι ok, πηγαίνουμε:

Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. ---> Benchmarks (πάνω πάνω) ---> Processor ---> και κοιτάζουμε στη δεξιά στήλη τα Rules του κάθε benchmark. Όλα τα benchmark εκτός από το CPU-Z Validation, περιλαμβάνουν κάποιο example screenshot μες στους κανόνες :) Παράδειγμα: PiFast submission rules

Εν ολίγοις αυτό που χρειάζεται ΠΑΝΤΑ σε όλα τα 2D Benchmarks είναι CPU-Z CPU και CPU-Z Memory tabs ανοιχτά, μαζί με το score φυσικά.

Επίσης το hwbot είναι φτιαγμένο ώστε να επιβραβεύει περισσότερο την ομαδική προσπάθεια παρά την ατομική. Έτσι ακόμα και τελευταίοι να είστε σε ένα ranking, να ξέρετε ότι στην ομάδα δίνετε γύρω στους 1.8 πόντους ανά benchmark, αρκεί να μην έχει παίξει κάποιος άλλος απ' την ομάδα με τον ίδιο επεξεργαστή ή την ίδια κάρτα γραφικών σε αυτό το benchmark.

CPU-Z Validations μπορείτε να ανεβάσετε και για τις μητρικές σας, μιας και βαθμολογούνται τα bclk/FSB. Για παράδειγμα [MENTION=1118]venisk[/MENTION], με την μητρική που έχεις δεν έχει ανεβάσει κανείς άλλος bclk validation. Οπότε και stock να έχεις το bclock, θα πάρεις την πρώτη θέση δίνοντας σε εσένα 2 πόντους και στην ομάδα 5.3 http://hwbot.org/benchmark/reference_clock/rankings?hardwareTypeId=motherboard_25669#start=0#interval=20 ;) Για να δεις πως ανεβάζουμε CPU-Z Validation έχω postάρει εδώ. Απλά στο Submit αντί για Processor θα πας κάτω κάτω και θα επιλέξεις Reference clock.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Thanks για τις infos συμπολίτη!

Done..

Τίποτα ρα :D

Ανέβασε reference clock τώρα και με την μητρική σου να πάρεις μια πρωτιά ακόμα :D

Χρησιμοποιώντας το ίδιο validation που ανέβασες μόλις.

Πήγαινε submit ---> κάτω κάτω στο reference clock ---> στο benchmark score βάλε 99.8 (τόσο είναι το bclock της μητρικής σου στο validation) ---> enter hardware manually ---> βάλε το CPU @ 4498.98MHz ---> στη μητρική από κάτω γράψε ASUS, chipset X79, μοντέλο X79-Deluxe ---> βάζεις το ίδιο validation CPU-Z Validator 4.0 και απολαμβάνεις πρώτη θέση. 2 πόντους εσύ, 5.3 η ομάδα :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now