MetallicGR

Το επόμενο CoD επικεντρωμένο στην νέα γενιά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το επόμενο CoD επικεντρωμένο στην νέα γενιά]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/fps2.png[/NEWS_IMG] Ο CEO της Activision Eric Hirshberg αποκάλυψε ότι το επόμενο Call of Duty θα αναπτυχθεί από την Sledgehammer Games, ενώ τόνισε πως η νέα παραγωγή θα επικεντρώνεται περισσότερο στις κονσόλες της επόμενης γενιάς.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο IGN, ο Hirshberg εξήγησε ότι "τώρα που οι νέες κονσόλες είναι αρκετά δημοφιλείς, μπορούν να γίνουν το επίκεντρο του προγράμματος ανάπτυξης των νέων τίτλων".

Επίσης, υπογράμμισε ότι βλέπει αυτή την παραγωγή ως έναν τίτλο που θα ευνοήσει τη νέα γενιά. “Προφανώς κατά τη διάρκεια της μετάβασης από την μία κονσόλα στην άλλη, οποιοσδήποτε ήθελε να αναπτύξει ένα παιχνίδι, έπρεπε να λάβει υπόψη του το γεγονός ότι η τεχνολογία των καινούργιων συστημάτων θα υποκύψει σε αλλαγές κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Τώρα που έχουμε τις next-gen κονσόλες στην αγορά και με μια συνεχώς αυξανόμενη βάση, θα είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε σε αυτές”, τόνισε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Activision.

[img_alt=Το επόμενο CoD επικεντρωμένο στην νέα γενιά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums317-picture22078.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now