MetallicGR

Έρχεται το Android budget smartphone της Nokia

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έρχεται το Android budget smartphone της Nokia]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/nokia.png[/NEWS_IMG] Το επόμενο budget smartphone της εταιρείας βρίσκονται προ των πυλών και αναμένεται να ανακοινωθεί στo Mobile World Congress.

Το επονομαζόμενο και "Nokia X" είναι το "πείραμα" της Nokia στον κόσμο των smartphones, αφού δεν θα χρησιμοποιεί Windows Phone αλλά την πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της Google. Ο low end χαρακτήρας του φαίνεται από τον διπύρηνο 1.2GHz επεξεργαστή που συνοδεύεται από 512MB RAM και 4GB εσωτερική μνήμης με μια κάμερα 3 megapixel. Η οθόνη θα ανέρχεται στις 4 ίντσες με ανάλυση 800 x 480.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Nokia δεν θα εξοπλίσει τη συσκευή της με το Play store ενώ ακόμη θα δούμε την έλλειψη των Google Maps οι οποίοι θα αντικατασταθούν από αυτούς της ίδιας της Nokia.

[img_alt=Έρχεται το Android budget smartphone της Nokia]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums317-picture22079.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

ουσιαστικά όπως το βλέπω εγώ θα είναι η εξέλιξη της Asha series - αν όντως αληθεύει! Δεν μπορώ να καταλάβω γτ δεν δίνουν την dual sim δυνατότητα στα WP8 ή στα αναμενόμενα WP9!

το έχει βάλει για προπαραγγελία γνωστό κινεζομάγαζο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now