MetallicGR

100 παιχνίδια για το PS4 μέσα στο 2014

Recommended Posts

[NEWS_IMG=100 παιχνίδια για το PS4 μέσα στο 2014]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/ps4.png[/NEWS_IMG] Η Sony μίλησε για το PlayStation 4 δηλώνοντας στο πλαίσιο ενός media event πως η κονσόλα έχει εξαντληθεί από τα καταστήματα όλων των χωρών στις οποίες έχει διατεθεί.

Ακόμη, η πολύ σημαντική εξέλιξη που εμφανίστηκε μέσα από διάφορους λογαριασμούς υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης είναι πως μέσα στην τρέχουσα χρονιά αναμένονται πάνω από 100 νέες κυκλοφορίες για το σύστημα.

Ακόμη, μνημονεύτηκε η πορεία των Call of Duty: Ghosts, FIFA 14 και Battlefield 4, τα οποία είναι και τα πρώτα σε πωλήσεις μέχρι στιγμής για το PS4. Στην κατηγορία των Remote Play τίτλων, τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν τα Assassinʼs Creed 4, Donʼt Starve και ΝΒΑ 2Κ14.

Μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στατιστικά για το PS4:

- Οι κάτοχοι PS4 παίζουν γύρω στα 34 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα και λειτουργούν το σύστημα περίπου 50 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα

- 48 εκατομμύρια εικόνες και videos έχουν μοιραστεί, ενώ οι ώρες video στα Twitch και UStream έχουν ξεπεράσει τις 1.7 εκ. ώρες

- Το 90% των PS4 είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο

- Μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί 172 εκατομμύρια ώρες σε κάθε σύστημα PS4 σε όλες τις χώρες

- 120% ανάπτυξη γνωρίζουν οι πωλήσεις προπληρωμένων καρτών PlayStation Network μέσω των καταστημάτων, ενώ μεγάλη ανάπτυξη γνωρίζει και η υπηρεσία από την ημέρα που το σύστημα μπήκε στα καταστήματα (πάνω από τους μισούς κατόχους PS4 έχουν συνδρομή στο PS Plus).

[img_alt=100 παιχνίδια για το PS4 μέσα στο 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums317-picture22094.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now