MetallicGR

Samsung Galaxy Gear 2 αναμένεται στο MWC 2014

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Galaxy Gear 2 αναμένεται στο MWC 2014]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/samsung4.png[/NEWS_IMG] Μέσα στις πολλές αποκαλύψεις που περιμένουμε εν όψει του Mobile World Congress, είναι και το νέο φορετό gadget της Samsung, Galaxy Gear 2.

Η δεύτερη έκδοση του smartwatch της Samsung, σύμφωνα με σχετικό άρθρο της USA Today θα τρέχει το Tizen OS και θα χρησιμοποιεί την HTML5 προσπαθώντας να αντλήσει περισσότερους υποστηρικτές, εδικά developers, για την ανάπτυξη σχετικών εφαρμογών. Επίσης λέγεται ότι θα ενσωματώνει flexible OLED οθόνη. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά.

[img_alt=Samsung Galaxy Gear 2 αναμένεται στο MWC 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture22408.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=230]AMDnord[/MENTION] Χρειάζονται κατά βάση τη συσκευή για να πάρεις τηλέφωνο πχ, αλλά μπορεί αυτόνομα να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες, ή να σου δείξει την ώρα!

Link to comment
Share on other sites

ουσιαστική η main χρήση του είναι να σου δείχνει τα notifications στο χέρι ενώ θα έχεις το τηλέφωνο στην τσέπη, τσάντα κτλπ.

Μερικά (αν όχι όλα) δονούνται και έχουν notification led και ringtones.

Link to comment
Share on other sites

Έχω το ένα και θέλει φόρτιση κάθε μέρα Αντέ βαριά δύο. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο για 300 ευρώ. Δεν προσφέρει τίποτα. Δώρο είναι φυσικά δεν θα το αγόραζα, απλά να έχετε στο νου σας τι @@@βγάζουν.

Νορντ χωρίς συμβατό κινητό το ρολόι ούτε την ώρα δεν δείχνει. Τοσο @@@. Στο ντουλάπι θα μπει μόλις βγει το αιφον εξι.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλει η Samsung να βγάλει κάτι που πραγματικά θα αξίζει, γιατί εγώ ήμουν ψημένος αλλά δεν έκανα την κίνηση πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα στο ρολόι:

1) Αυτονομία. Δεν μας φτάνει που φορτίζουμε το κινητό κάθε δύο μέρες, θα φορτίζουμε και το ρολόι. Αν η αυτονομία δεν πάει στην εβδομάδα, δεν αξίζει η αγορά.

2) Αδιάβροχο. Και όταν λέμε αδιάβροχο, όχι από την βροχή, αλλά στη θάλασσα.

3) Λειτουργία χωρίς το κινητό. Να είναι δηλαδή το ρολόι, αυτόνομο και να λειτουργεί όπως ένα κανονικό ρολόι και όχι να χρειάζεσαι το κινητό για να δεις την ώρα.

Αν φτιάξουν όλα τα παραπάνω, είναι ίσως αντικείμενο αγοράς, τουλάχιστον για μένα.

Link to comment
Share on other sites

πρεπει να ειναι φετιχιστες εκει στην samsung και βγαζουν τα ματια μονοι τους , δεν εξηγειται αλλιως. κατι τετοια βλεπει η apple και τους περνει τα σωβρακα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now