MetallicGR

Xbox One: Προσκλήσεις για το preview του νέου update

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Xbox One: Προσκλήσεις για το preview του νέου update]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/xbox.png[/NEWS_IMG] Η Microsoft ξεκίνησε να μοιράζει τις προσκλήσεις για το preview του αναμενόμενου update για το Xbox One, το οποίο θα διατεθεί στο ευρύτερο κοινό κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Μαρτίου.

Οι χρήστες που θα λάβουν την πρόσκληση είναι περιορισμένοι και επιλεγμένοι τυχαία, ενώ οι προσκλήσεις θα τους σταλούν μέσω Xbox Live, όπου θα υπάρχει και ο κωδικός εισόδου τους. Όσοι αποδειχτούν τυχεροί, θα προσφέρουν σχόλια περί του update σε κλειστό forum της Microsoft.

Το επερχόμενο update του Μαρτίου στοχεύει στα εξής: βελτίωση του multiplayer τομέα, άμεση πρόσβαση στην λίστα φίλων του χρήστη, αυτόματη ενεργοποίηση του audio chat κατά τη διάρκεια ταυτόχρονου παιχνιδιού με φίλους, δυνατότητα chat με φίλους που παίζουν διαφορετικά παιχνίδια, δυνατότητα πρόσκλησης φίλων στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της δράσης, εμφάνιση παικτών με τους οποίους ο χρήστης έπαιξε πρόσφατα.

[img_alt=Xbox One: Προσκλήσεις για το preview του νέου update]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture22510.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now