Recommended Posts

[NEWS_IMG=Google Project Tango]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/google.png[/NEWS_IMG] Η Google πρωτοστατεί με μια ακόμη αποκάλυψη, αυτή τη φορά ενός απλού στην εμφάνιση smartphone το οποίο χαρτογραφεί το περιβάλλον γύρω του.

Η ιδέα έρχεται να βοηθήσει τους χρήστες να αλληλεπιδράσουν με το περιβάλλον καθώς η συσκευή χαρτογραφεί μέρος των δωματίων, ή και ολόκληρων σπιτιών με την κάμερά του, ενώ μπορεί να μετρήσει και επιφάνειες. Σύμφωνα με την Google, το project αυτό θα δώσει στα smartphones ανθρώπινη κατανόηση του χώρου και της κίνησης. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον που βρίσκεστε, μπορεί να παίξετε διάφορα παιχνίδια των οποίων οι κόσμοι έχουν τις ακριβείς διαστάσεις του.. σπιτιού σας!

Η συσκευή χρησιμοποιεί μια motion tracking κάμερα καθώς και αισθητήρα βάθους όπου μπορούν να χαρτογραφήσουν περιβάλλοντα σε 3D. Τέλος, λέγεται ότι το project αυτό θα βοηθήσει και την Google να αναβαθμίσει τους χάρτες της με περισσότερες πληροφορίες, για την αποτελεσματικότερη χρήση τους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now