MetallicGR

Treasure Tag: Έξυπνο gadget από την Nokia

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Treasure Tag: Έξυπνο gadget από την Nokia]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/nokia.png[/NEWS_IMG] Η Nokia ανακοίνωσε ένα νέο «έξυπνο» gadget, το οποίο υπόσχεται να απαλλάξει τους χρήστες από το άγχος του αν ξεχάσουν κάποιο μικρο-αντικείμενο όπως τα κλειδιά ή την τσάντα τους.

Ο λόγος για το Treasure Tag. Έχει διαστάσεις 30x30x10mm και βάρος 13γρ. και είναι μια μικρή συσκευή, την οποία μπορείτε να συνδέσετε με τα αντικείμενα που θέλετε και να εξασφαλίσετε ότι δε θα τα ξεχάσετε κάπου ποτέ ξανά. Σύμφωνα με την φινλανδική εταιρεία, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η εν λόγω συσκευή είναι εξαιρετικά απλός.

Αφού ο χρήστης τοποθετήσει στο εκάστοτε αντικείμενο το Treasure Tag, μπορεί να το συνδέσει με το κινητό του είτε μέσω τεχνολογίας NFC είτε μέσω Bluetooth. Αν λοιπόν αποχωρήσει από κάποιο χώρο έχοντας ξεχάσει ένα από τα δύο αντικείμενα, οι συσκευές θα εκπέμψουν ένα δυνατό ήχο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Nokia Treasure Tag είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που διαθέτουν την αναβάθμιση Lumia Black, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσης third party εφαρμογές για το αντικείμενο με σκοπό να υποστηριχθούν και οι συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προϊόν μπορείτε να βρείτε εδώ.

[img_alt=Treasure Tag: Έξυπνο gadget από την Nokia]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums323-picture22542.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now