MetallicGR

Ταινία η κόντρα SEGA-Nintendo

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ταινία η κόντρα SEGA-Nintendo]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general4.png[/NEWS_IMG] Ο ηθοποιός του Hollywood και συγγραφέας Seth Rogen πρόκειται να συνεργαστεί με τον Evan Goldberg προκειμένου να δημιουργήσουν ένα φιλμ με θέμα τον πόλεμο κονσολών μεταξύ SEGA και Nintendo.

Παραγωγός θα είναι η Sony Pictures και η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Blake Harris με τίτλο "Console Wars: SEGA, Nintendo and the Battle that Defined a Generation", το οποίο θα βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων τον Αύγουστο του 2014.

Το βιβλίο είναι ένα "behind-the-scenes επιχειρηματικό θρίλερ που καταγράφει το πως η SEGA, μια μικρή, ασήμαντη εταιρεία στο χώρο του gaming, ηγέτης της οποίας ήταν ένας άνθρωπος με όραμα νίκησε το γίγαντα Nintendo και έγινε το νούμερο ένα στη βιομηχανία των video games”. Αυτά σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στον Τύπο η εκδότρια εταιρεία Atlantic Books. Στο βιβλίο υπάρχουν συνεντεύξεις πρώην στελεχών των SEGA και Nintendo και επικεντρώνεται στις προσπάθειες του τότε CEO της SEGA of America Tom Kalinske να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Nintendo στο χώρο του gaming.

[img_alt=Ταινία η κόντρα SEGA-Nintendo]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums323-picture22646.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Έλα ντε... Έχω χάσει καμιά δεκαετία επεισοδίων και δεν το ξέρω; Ή μήπως το dreamcast ήταν τόοοοσο μεγάλη επιτυχία που έσβησε τα πόκεμον;

Sent from my iphone 5s using tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς λέει για προ ποκεμον dreamcast εποχή nes-master system και snes-megadrive μετά η sega τα έκανε π@υτ@ν@ με ένα κάρο addons , mega cd , 32X , 32Xcd παιχνίδια , multiemega δε ξέρω γω πως το λέγανε ετούτο , δε θα ξεχάσω ποτέ πάντως το quake arena στο dreamcast φίλου με 54κ να πεθαίνεις να μη ξέρεις το γιατί και να συνειδητοποιείς ότι είχες πεθάνει πριν 30sec... η μόνη κονσόλα που έπαιζε online τότε

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now