MetallicGR

Samsung Gear Fit με κυρτή οθόνη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Gear Fit με κυρτή οθόνη]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/samsung4.png[/NEWS_IMG] Η Samsung παρουσίασε στο πλαίσιο του Unpacked 5 event το Gear Fit, ένα νέο fitness band, με κυρτή οθόνη 1.84 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυσης 432x128 pixels και το οποίο θα προστεθεί στην σειρά Gear.

Η νέα πρόταση της κορεατικής εταιρείας (θυμηθείτε και το Gear 2 που είδαμε νωρίτερα) διαθέτει μπαταρία 210mAh, η οποία προσφέρει αυτονομία έως και 5 μέρες, ενώ ενσωματώνει επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιo, αλλά και heart rate sensor. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Gear Fit -εκτός από αυτόνομη συσκευή- μπορεί να συνεργαστεί με το Samsung smartphone του χρήστη μέσω Bluetooth 4.0, ενώ υποστηρίζει ειδοποιήσεις για SMS, κλήσεις, emails, αλλά και third-party εφαρμογές.

Ακόμη, χάρη στο πρότυπο IP67 η εν λόγω συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη, ενώ αξιοσημείωτο είναι τα εναλλάξιμα λουράκια, τα οποία θα διατεθούν σε μαύρο, πορτοκαλί και γκρι χρώμα. Κλείνοντας, η νέα wearable πρόταση της Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, με την τιμή διάθεσης να παραμένει ακόμη άγνωστη.

[img_alt=Samsung Gear Fit με κυρτή οθόνη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums323-picture22657.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now