MetallicGR

Δυνατό ντεμπούτο του PS4 στην Ιαπωνία

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δυνατό ντεμπούτο του PS4 στην Ιαπωνία]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/ps4.png[/NEWS_IMG] Το PlayStation 4 έκανε επιτέλους την εμφάνιση του και στην αγορά της Ιαπωνίας, συνεχίζοντας -όπως αναμενόταν- την τεράστια εμπορική επιτυχία του.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο σύστημα της Sony σημείωσε πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 300 χιλιάδες συστήματα σε μόλις δύο ημέρες, σύμφωνα με τους αριθμούς που δημοσίευσε το Famitsu (επίσημα στοιχεία της Media Create αναμένονται αργότερα). Υπενθυμίζεται πως στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας το PS4 πούλησε 250.000 συστήματα μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο.

Η τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με τις πωλήσεις της κονσόλας, πριν από το λανσάρισμα της στην Ιαπωνία, μιλούσε για περισσότερα από 5 εκατομμύρια συστήματα σε όλες τις αγορές και η τελευταία εξέλιξη δίνει σίγουρα ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου, του Xbox One. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε επόμενη επίσημη ενημέρωση από τις δύο πλευρές.

[video=youtube;zWqFGXV0XgM]

[img_alt=Δυνατό ντεμπούτο του PS4 στην Ιαπωνία]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums323-picture22687.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

μερικοι γκρινιαζουν εδω και καιρο οτι δεν το εχουμε στην Ελλαδα ( και ακομα δυσκολα το βρισκεις και με προπαραγγελία ) ...

εδω δεν ηταν διαθεσιμο στην Ιαπωνια που ειναι χωρα του Playstation Θα ηταν σε εμας ;

Edited by ChrisGr
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now