MetallicGR

Kingston DataTraveler microDuo OTG Flash drive

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston DataTraveler microDuo OTG Flash drive]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/kingston2.png[/NEWS_IMG] Η πασίγνωστη Kingston ξεκινά την διάθεση ενός νέου flash drive μικρών διαστάσεων, τύπου OTG για να μεταφέρετε τα σημαντικά δεδομένα σας παντού.

Το DataTraveler microDuo είναι ένα 2 σε 1 flash drive με δυνατότητα χρήσης σε smartphones και tablets χάρη στο OTG (On the Go) ακροδέκτη του. Δεν χρειάζεται drivers ή κάποιο extra πρόγραμμα πέρα από τον filemanager της επιλογής σας και ξεκινάτε αμέσως τη μεταφορά! Η συσκευή είναι αρκετά μικρή, με τις διαστάσεις της να ανέρχονται στα 27.63mm x 16.46mm x 8.56mm, ενώ χρησιμοποιεί το USB 2.0 πρότυπο σύνδεσης. Η εταιρεία συνοδεύει το προϊόν με 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας και διατίθεται σε χωρητικότητες των 8GB, 16GB, 32GB και 64GB.

Μεταξύ άλλων ο Flash memory manager της Kingston , Jean Wong δήλωσε: "Το DT microDuo είναι η καλύτερη συντροφιά για τη σσκευή σας, είτε είναι smartphone είτε tablet, και επιτρέπει το απροβλημάτιστο backup ή την μεταφορά αρχείων από τη μια συσκευή στην άλλη".

Για την πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών,

πατήστε εδώ.

[img_alt=Kingston DataTraveler microDuo OTG Flash drive]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums333-picture23129.jpg[/img_alt]

Kingston Press Release

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now