MetallicGR

Παρουσίαση του DirectX 12 στην GDC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Παρουσίαση του DirectX 12 στην GDC]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general1.png[/NEWS_IMG] Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι στην επερχόμενη GDC στις 20 Μαρτίου, αναμένεται να παρουσιάσει το DirectX 12.

Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, η Microsoft θα φέρει μια νέα έκδοση του δημοφιλούς API στην αγορά, το οποίο αντλεί αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Mantle API. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Microsoft, η νέα έκδοση της γνωστής πλατφόρμας γραφικών θα είναι το επίκεντρο της εν λόγω εκδήλωσης. «Οι συμμετέχοντες θα μάθουν το πως οι μελλοντικές αλλαγές του Direct3D θα επιτρέψουν στην επόμενη γενιά παιχνιδιών να ʽτρέχουνʼ πιο γρήγορα από ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί, ότι η τελευταία σημαντική έκδοση της δημοφιλής πλατφόρμας γραφικών της Microsoft ήταν το DirectX 11.2, το οποίο και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 18 Οκτωβρίου του 2013. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι το DirectX 11.2 ενσωματώνεται μόνο στα Windows 8.1 και στο Xbox One.

[img_alt=Παρουσίαση του DirectX 12 στην GDC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums333-picture23138.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Η AMD πρέπει να πιέσει περισσότερο το Mantle. Διαφορετικά αν το DX12 προσφέρει παρόμοια περίπου χαρακτηριστικά τότε δύσκολα βλέπω να εκθρονίζεται από το PC, και έχει και "καβάτζα" το XBONE.

Link to comment
Share on other sites

και για να παιζουμε σε ultra settings, να σκαμε παλι 500αρικα -μην πω 1000αρικα- για νεες καρτες γραφικων να υποθεσω...και να σου παλι τα bottleneck κτλ κτλ...

Link to comment
Share on other sites

Πίεσε και η AMD και να πως θα βγει το DirectX12.. Άρε AMD, να έβγαζες και κάνα CPU τουμπανιάρικο μπας και έκανε τίποτα και η Intel γιατί μας κοροϊδεύει και μας τα παίρνει για το τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Θες physx Nvidia

Θες Mantle Amd

Θες Directx 12 Windows 8 και πανω

Γιατι οι developers (ασχετα οτι ειναι καποιοι τεμπελιδες) φτιαχνουν ακομα παιχνιδια με directx 9 ???

Μηπως να βαλω SteamOs ???

WTF ???

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now