MetallicGR

Το HTC One έλαβε το χρυσό βραβείο της iF

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το HTC One έλαβε το χρυσό βραβείο της iF]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/htc.png[/NEWS_IMG] Η HTC πρόσθεσε ακόμα μία σημαντική διάκριση –το χρυσό βραβείο σχεδιασμού προϊόντος της iF– στη συλλογή διεθνών διακρίσεων που έχει λάβει για το Smartphone-ναυαρχίδα της, HTC One.

Ως μέλη της ελίτ των προϊόντων που διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό, τα επικρατέστερα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και το HTC One, λαμβάνουν τη διάσημη σφραγίδα έγκρισης της iF για την ποιότητα του σχεδιασμού τους –ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα εξαιρετικού σχεδιασμού. Οι κριτές εξέτασαν συνολικά 4.615 συμμετοχές και επέλεξαν τα 75 προϊόντα που κατά τη γνώμη τους ήταν τα πιο αντιπροσωπευτικά της σχεδιαστικής αριστείας.

Η online έκθεση του iF Design άνοιξε πρόσφατα τις «πύλες» της για να προβάλλει τα προϊόντα που διακρίθηκαν, μεταξύ των οποίων και το HTC One στην κατηγορία τηλεπικοινωνιών. Το HTC One αξιολογήθηκε με βάση σειρά κριτηρίων, μεταξύ των οποίων η ποιότητα σχεδιασμού, η ποιότητα κατασκευής, η επιλογή υλικών, ο βαθμός καινοτομίας, η φιλικότητα προς το περιβάλλον, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η οπτική παρουσίαση της χρηστικότητας, η ασφάλεια, η αξία του εμπορικού σήματος, το branding και ο διεθνής σχεδιασμός.

[img_alt=Το HTC One έλαβε το χρυσό βραβείο της iF]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums333-picture23179.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Σοβαρά έπρεπε να δώσουν κάτι στην HTC και επειδή ήταν χοντρό να της δώσουν το χρυσό @ρ..δι της έδωσαν μια χρυσή παπάτζα να χαίρεται :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now