katsu

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Witcher 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Καθυστερεί η κυκλοφορία του Witcher 3]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/rpg2.png[/NEWS_IMG]Αν περιμένατε να πάρετε στα χέρια το Witcher 3 φέτος, σας έχω άσχημα νέα.

Μετά από ανακοίνωση της CD Project, το τρίτο instalment της σειράς θα κυκλοφορήσει στις αρχές του ερχόμενου έτους. "Πρόσφατα εξετάσαμε ξανά τι έχουμε πετύχει ως τώρα." δηλώνει η CD Project SA σε ανοιχτό γράμμα προς τους fans, "και έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση γύρω από την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας. Η απόφαση που πήραμε ήταν δύσκολη, και τελικά ξεκάθαρη. Θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουε το παιχνίδι προς το τέλος αυτού του έτους όπως είχαμε σχεδιάσει αρχικά. Όμως καταλήξαμε ότι μερικοί μήνες ακόμα θα μας επιτρέψουν να καταφέρουμε την ποιότητα που θα μας ικανοποιήσει, την ποιότητα που οι gamers περιμένουν από εμάς. Έτσι, θέτουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Witcher 3: Wild Hunt το Φεβρουάριο του 2015."

Το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε και να ελπίζουμε ότι όντως το παιχνίδι με την έξτρα δουλειά, θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες μας.

[img_ALT=Καθυστερεί η κυκλοφορία του Witcher 3]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture23679.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now