katsu

Έρχεται το δεύτερο DLC του Rome 2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έρχεται το δεύτερο DLC του Rome 2]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/strategy3.png[/NEWS_IMG]Άλλο ένα κεφάλαιο της ιστορίας ξαναζωντανεύει στο Rome 2.

Το δεύτερο DLC του τελευταίου instalment της σειράς Total War, ονόματι Hannibal at the Gates, πρόκειται να είναι κοντά μας αργότερα αυτό το μήνα. Όπως αποκαλύπτει και το όνομα, το νέο κομμάτι του Rome 2 παίρνει μέρος στις αρχές του Δεύτερου Καρχηδονιακού Πολέμου, που διήρκεσε από το 218 έως το 201 π.Χ., όπου ήρθαν αντιμέτωποι ο στρατηγός της Καρχηδόνας Hannibal και ο Ρωμαίος διοικητής Scipio Africanus. Αυτό το expansion περιλαμβάνει ένα νέο campaign map, ενώ εισάγονται και τρεις νέες παρατάξεις: Syacuse, οι Arevaci και οι Lusitani. Επιπλέον η Ρώμη και η Καρχηδόνα αποκτούν ένα νέο civil tech tree το οποίο επικεντρώνεται στη διπλωματία.

Το Hannibal at the Gates, θα φτάσει στις οθόνες των PC μας στις 27 Μαρτίου στην τιμή των 14,99?. Βέβαια, αν δεν μπορείτε να περιμένετε, οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω Steam και την επίσημη σελίδα της Sega με 10% έκπτωση στην τιμή μέχρι τις 26 Μαρτίου.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/MM5qUVV7gh8" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now