Nickzzz

To Steam Controller βελτιώνεται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=To Steam Controller βελτιώνεται]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general4.png[/NEWS_IMG]Αλλάζοντας ελαφρώς τον σχεδιασμό του κεντρικού μέρους του χειριστηρίου.

Την πρόταση της Valve για το χειριστήριο που θα συνοδεύει τα Steam Machines την είχαμε πρωτοδεί τον Σεπτέμβριο που πέρασε. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν μέτριες και πολλοί βρήκαν άβολα τα πλήκτρα που βρίσκονται ενδιάμεσα από τα δύο touchpads. Μετά τις πρώτες κριτικές, η Valve δήλωσε οτι θα επανασχεδιάσει το χειριστήριο και έδωσε μάλιστα και μια πρώτη εικόνα στο Steam Dev Days conference.

Την Παρασκευή λοιπόν η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα του νέου σχεδιασμού, όπου βλέπουμε οτι αριστερά από το κέντρο υπάρχουν τέσσερα κουμπιά που λειτουργούν σαν τον κλασσικό σταυρό διεύθυνσης ενώ στα δεξιά υπάρχουν άλλα τέσσερα κουμπιά με τα σύμβολα X, Y, A, B σε διαμόρφωση και χρωματισμό σαν τα αντίστοιχα στο Xbox 360. Στο κέντρο, εκεί που παλιά υπήρχε μια touchscreen τώρα βρίσκονται τρία νέα κουμπιά, τα δύο ονομάζονται "stop" και "play" ενώ το κεντρικό έχει το σήμα του steam.

Με τον νέο αυτό σχεδιασμό υπάρχει "backward compatibility" για τα παιχνίδια του Steam που υπάρχουν ταυτόχρονα και στο Xbox 360. Το νέο χειριστήριο θα υπάρχει μαζί με κάθε Steam Machine που θα κυκλοφορήσει αλλά θα πωλείται και μόνο του. Η πρώτη επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο Game Developers Conference την επόμενη εβδομάδα οπότε θα μάθουμε και πως "κάθεται" στο χέρι.

[img_ALT=To Steam Controller βελτιώνεται]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums153-picture23730.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now