katsu

Οριστικό κλείσιμο των auction house του Diablo 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οριστικό κλείσιμο των auction house του Diablo 3]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/rpg2.png[/NEWS_IMG]Έφτασε ο καιρός.

Μετά από την ανακοίνωση της Blizzard, για το επερχόμενο κλείσιμο των auction house στο Diablo 3 και την οριστική αφαίρεσή τους από το παιχνίδι πριν από μερικούς μήνες, ήρθε η ώρα όλα να μπουν στη θέση τους. Προς το παρόν, μπορούμε ακόμα να ανοίξουμε τη σελίδα με της δημοπρασίες, αλλά δεν μπορούμε ούτε να πουλήσουμε ούτε και να αγοράσουμε, ενώ ένα μήνυμα κάτω στο παράθυρο αναφέρει: "The Auction House is shutting down. You must claim your items from the Completed tab by 6/24. Existing auctions will complete based on the time remaining." Όλες οι ενεργές δημοπρασίες θα τελειώσουν κανονικά μετά το κλείσιμο των auction house σήμερα. Τα αντικείμενα θα σταλθούν σε όσους έκαναν τη μεγαλύτερη προσφορά ή θα επιστραφούν στους πωλητές και θα εμφανιστούν στο Completed tab. Το ίδιο θα συμβεί και με το gold. Οι παίχτες θα μπορούν να πάρουν το gold και τα αντικείμενα από το Completed tab μέχρι τις 24 Ιουνίου. Αν κάποιος δεν προλάβει τότε: "Items and gold not claimed by this date will be consumed by Treasure Goblins, never to be seen again."

[img_ALT=Οριστικό κλείσιμο των auction house του Diablo 3]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture23916.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now