MetallicGR

Το Forza 5 στο PC με DirectX 12!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Forza 5 στο PC με DirectX 12!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/microsoft.png[/NEWS_IMG] Στην περασμένη GDC η Microsoft είχε προς επίδειξη ένα DirectX 12 PC το οποίο έτρεχε το γνωστό franchise Forza 5.

Συγκεκριμένα με αυτή την κίνηση η Microsoft δείχνει πόσο εύκολο είναι το porting των παιχνιδιών από μια κονσόλα σε ένα DX12 enabled PC. Μάλιστα αναφέρει ότι χρειάζεται περίπου 1 μήνας ούτως ώστε ένα παιχνίδι να μεταφερθεί πλήρως από μια πλατφόρμα σε μια άλλη, ενώ δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα η ποιότητα γραφικών που μπορεί να παραμείνει η ίδια σε όλα τα μέσα γλυτώνοντας αρκετό χρόνο από τους game developers. Βέβαια ακόμη είναι άγνωστο εάν θα δούμε το δημοφιλές franchise στις οθόνες των υπολογιστών μας, καθώς κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο. Περισσότερα για το νέο API της Microsoft διαβάστε εδώ.

[img_alt=Το Forza 5 στο PC με DirectX 12!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24137.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εδώ το forza 5 το είχαν βάλει και έπαιζε σε pc πριν καν κυκλοφορήσει το one (στην E3 ήταν νομιζω) , και με καλύτερα γραφικά από την τελική έκδοση του one, και τώρα μας τσαμπουνανε αρλούμπες για ports όταν βγει το dx12.

Ρε αντε να δείτε να αν κουνιούνται οι βάρκες....

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now