MetallicGR

Ελλείψεις παρουσιάζει το PS4 στην αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ελλείψεις παρουσιάζει το PS4 στην αγορά]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/ps4.png[/NEWS_IMG] Το να βρίσκεσαι στην κορυφή έχει σίγουρα κάποιο "τίμημα", ένα τίμημα το οποίο καλείται τώρα να πληρώσει η Sony με το PlayStation 4.

Ήδη έχουμε αναφερθεί πολλάκις για τις πωλήσεις της νέα παιχνιδοκονσόλας της Sony και ήδη είδαμε πως ξεπέρασε το αντίστοιχο Xbox One σε αρκετές περιοχές του πλανήτη. Όμως τώρα η Sony αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την διαθεσιμότητα των εν λόγω κονσολών στην αγορά, καθώς η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη. Η αναμονή αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι - σύμφωνα με τον CEO της Sony Computer Entertainment Andrew House- όπου αναμένει η εταιρεία να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των retailers προσφέροντας αρκετές μονάδες προς πώληση.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η Sony έχει πουλήσει περί τις 6 εκ. κονσόλες παγκοσμίως με την Microsoft να αναφέρει 3 εκ. κονσόλες πριν την ανακοίνωση του Titanfall bundle που αναμενόταν να δώσει μια "ώθηση" στις πωλήσεις, κάτι που δεν έχει ανακοινώσει η Microsoft.

[img_alt=Ελλείψεις παρουσιάζει το PS4 στην αγορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24139.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Κονσόλες δεν προλαβαίνει - R9 δεν προλαβαίνει... δεν ξέρω τι margins έχει, αλλά αν αυτό το εξάμηνο δεν είναι καλό για την AMD, τότε ποιο θα 'ναι;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now