MetallicGR

nVidia Shield, δέχεται νέα αναβάθμιση και μείωση τιμής

Recommended Posts

[NEWS_IMG=nVidia Shield, δέχεται νέα αναβάθμιση και μείωση τιμής]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/nvidia3.png[/NEWS_IMG] Το Shield της nVidia αναβαθμίζεται με το Android 4.4.2 KitKat ενώ παράλληλα μειώνεται και η τιμή του κατά 100$.

Μάλιστα η εταιρεία παρουσίασε ένα slide στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η εξέλιξη της εν λόγω συσκευής μέσα σε ένα διάστημα 9 μηνών, ουσιαστικά από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Σήμερα, βλέπουμε ότι η έκδοση του Android έχει αναβαθμιστεί, ενώ ο αριθμός των υποστηριζόμενων παιχνιδιών έχει σκαρφαλώσει στους 100+ τίτλους. Ταυτόχρονα, η ανάλυση του gamestreaming έχει αυξηθεί από 720p 30 FPS σε 1080p 60 FPS, ενώ νέες "software ευκολίες" κάνουν την εμφάνισή τους.

Το σημαντικότερο ίσως όλων είναι η πτώση της τιμής του, που πλέον κοστολογείται στα 199$, μια προσφορά που θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο.

[img_alt=nVidia Shield, δέχεται νέα αναβάθμιση και μείωση τιμής]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24257.jpg[/img_alt]

[img_alt=nVidia Shield, δέχεται νέα αναβάθμιση και μείωση τιμής]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24262.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now